Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmah zvali policiju
Povratak na članak

Iznenadila se kada je otvorila ruksak koji je netko ostavio u restoranu

– Očistila sam dvaput stolove, a ruksak je još uvijek bio tamo – ispričala je zaposlenica Sahista

Komentari 7

PO
posluzitelj
16:56 28.11.2014.

Vlasnik je legenda: "Uzviknuo sam 'wow, danas mi je rođendan, ovo mi je poklon!' - rekao je vlasnik Burger Kinga Altaf Chaus"...tko je nasao novce?! :O

VL
KO
Komacero
14:55 29.11.2014.

i ja sam radeci u jednom kaficu naso atofku punu love koja pripadala jednom sicilijancu.zval sam sefa a on ju vratio doticnom koji mi onda nudio bilo gdje u italiji bilo kakav butik.reko sam ne hvala na sto mi onon ostavio broj telefona ako se nadem u problemima.jednom ga nazvo kad mi ukrali auto u napoliju na semaforu kojeg mi vratili i kojeg sam onda ostavljo otkljucanog i nikad nis ni falilo.

VL
SL
stalno lazu
15:13 29.11.2014.

Reklama.

VL
DU
Deleted user
07:26 29.11.2014.

Ovaj tekst je toliko zbrčkan da se tu ne zna tko koga. ...sklonila ruksak i pozvali vlasnika... pa onda otvorili da bi otkrili kome pripada. Autor ovog uratka je izgleda bio na onoj travi sa dna torbe!

VL
JU
jujo
18:01 28.11.2014.

U Hrvazskoj se po ovim komentarima nesmije uopce zaboravljato novac ili neke licne stvari jer bi to odmah nestalo. K A K V A KULTURA jadna Hrvatska.

VL
DU
Deleted user
16:44 28.11.2014.

Zašto se to, pobogu, nije zbilo u Hrvatskoj?! Domaća konobarska čeljad i vlasnici lokala i bez gnjavaže s policijom točno bi znali kako valja postupiti s nađenom lovom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.