Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuga na Sveučilištu u Splitu

Iznenada preminuo 22-godišnji student: 'Roko, ostat ćeš zauvijek u našim mislima'

Pixabay
09.03.2024.
u 12:58

Na Glazbenom odjelu Umjetničke akademije u Splitu zavladala je tišina, naveo je Studentski zbor Sveučilišta u Splitu

Studentski zbor Sveučilišta u Splitu na društvenim se mrežama oprostio od 22-godišnjaka Roka Karla Friganovića, studenta Glazbenog odjela Umjetničke akademije koji je iznenada preminuo. 

"Na Glazbenom odjelu Umjetničke akademije u Splitu zavladala je tišina. Iznenada je preminuo student Roko Karlo Friganović (22)", naveo je Studentski zbor te uputio sućut obitelji. 

"Iznenadno nas je napustio kolega i prijatelj Roko Karlo Friganović. U ime Glazbenog odjela, i sami devastirani i šokirani, upućujemo sućut obitelji, djevojci i prijateljima dragog nam kolege. Roko, ostat ćeš zauvijek u našim mislima, i sve uspomene studentskih dana s tobom ostat će nam u srcima", istaknuli su sa Glazbenog odjela Umjetničke akademije.

Komentara 2

V0
Vlaskoulicanec4.0
16:30 09.03.2024.

Dečko je sigurno bio solidaran... Sućut obitelji!

Avatar samočitam
samočitam
16:37 09.03.2024.

Malo se piše o tome koliko pojedini sastojci zraka, vode i hrane utjeću na naše fizičko i psihičko zdravlje. Generacija moje mame (87), prijateljicine mame (92) se, kako je nedavno rekao klesar nadgrobnih spomenika, zakorjenila. Ono, kao da su besmrtne. Prvi dio života su provele hraneći se zdravo i udišući čist zrak. Mlađe generacije su još u maternici otrovane pesticidima, pojedinim aditivima, mikroplastikom, štetnim sastojcima ispušnih plinova itd., itd. … znate i sami … i oni nemaju šanse da dožive duboku starost.A povratka na zdravo nema jer napredak traži danak. Zbog napretka žrtvujemo zdravlje i skraćujemo životni vijek. Žao mi je ovog mladića i znam kako je njegovim bližnjima, prijateljima i kolegama. Tuga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije