Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podmetnuto?

Između stambenih zgrada izbio požar na splitskom Žnjanu

Požar na Žnjanu
Ozren Maršić
15.10.2011.
u 19:23

Stanari se boje da će se vatra proširiti jer puše bura, te poduzimaju potrebne mjere kako bi spriječili proširenje.

Izbio je požar na splitskom Žnjanu na livadi smještenoj između stambenih zgrada višekatnica danas u 18:20 sati. Na teren je izišlo nekoliko vatrogasnih vozila.

Stanare obližnjih zgrada uhvatila je panika i mnogi su izašli van s lopatama i gumenim crijevima. Prostrujila je priča kako je požar podmetnut  jer su navodno vidjeli nekoliko osoba na biciklima koje su pobjegle.

Stanari se boje da će zbog bure požar požar proširiti.

Požar u Viterincima

Zadarski policajci izvjestili su o velikom požaru na području Viterinaca kod Biograda. Vatra je, kako kažu, ugrozila kuće a požar se razbuktao zbog jake bure. Požar je naknadno lokaliziran, a kuće su obranjene od opasnosti. Vatrogasci će dežurati tijekom cijele noći. (F.Š.)

Ključne riječi

Komentara 8

DA
dahna
21:13 15.10.2011.

Ne kuzim...kak sad gori po Dalmaciji....pa nisu vrucine....il to pale korov pa se vatra prosiri.....

DU
Deleted user
21:31 15.10.2011.

Meni nekako sve to izgleda kao da su požari podmetnuti.

UT
utatica
20:19 15.10.2011.

Predsjednik Vatrogasnog saveza večeras je izjavio da požari izvijaju u prevečerje u isto vrijeme i to za vrijeme jakog vjetra što ukazuje da nisu slučajni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije