Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaletio se u stroj

Iživciran crtanjem signalizacije namjerno se zaletio u vozilo

policija
Arhiv VL-a
10.06.2010.
u 09:48

Na mjestu događaja napravljen je očevid, a po okončanju kriminalističkog istraživanja protiv 43-godišnjaka podnesena je kaznena prijava.

ZADAR - Jučer oko podneva u Smilčiću jedan 43-godišnjak namjerno svojom toyotom zadarskih registarskih oznaka zaletio i udario u radni stroj za obilježavanje signalizacije u vlasništvu Cesta Zadarske županije.

Vozač radnog stroja (40), da bi izbjegao ozljeđivanje, skočio je sa stroja, a 43-godišnjak je prevrnuti radni stroj nastavio gurati po kolniku. Potom se odvezao dalje - kazala je Sandra Poljak-Jurinčić, glasnogovornica PU zadarske.  

Ubrzo nakon dojave 43-godišnjeg Benkovčanina privela je policija i utvrdila da ima gotovo dva promila alkohola u krvi.

Na mjestu događaja napravljen je očevid, a po okončanju kriminalističkog istraživanja protiv 43-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, kazali su PU zadarskoj. Benkovčanin je, kako doznajemo u policiji, nedavno pušten iz zatvora gdje je bio zbog nasilništva, a policiji je zalijetanje u stroj za crtanje signalizacije objasnio riječima:

– Živcirali su me.

No, djelatnicima koji su crtali signalizaciju susret s pijanim Benkovčaninom nije bio nimalo ugodno iskustvo:

- Crtali smo trake oko podneva kada nam je s lijeve strane proletio i na nogostupu završio neki tip s prastarom toyotom. Bio sam zadovoljan što nije stradao, ali nakon 100 metara isti me čovjek čekao u autu i u ruci je imao nož. Tada sam iz alata izvadio čekić i francuski ključ  i krenuo prema njemu pitajući ga što hoće. On se okrenuo, nas trojica, koji smo bili na stroju, nastavili smo raditi i kad sam ga već skoro zaboravio, odjednom je uletio i udario nas automobilom. Dvojica kolega su pala, a prema meni je pao stroj i izbjegao sam ga za dlaku.

No, ni onda nije stao i nastavio je gurati stroj prema meni, a onda se odjednom okrenuo i otišao, rekao nam je Mladen Smolić koji je čuo da je vozaču toyote u policiji izmjereno dva promila alkohola.

- I mene je policajac htio alkotestirati iako sam mu rekao da sam pio samo čokoladno mlijeko. No policajac mi je rekao da je vozač toyote koji je naletio na nas rekao da sam i ja bio pijan i to zato što me vidio da vozim po sredini ceste. Pa ja sam po sredini ceste crtao trake - rekao je Smolić dodajući da se jedan od njegovih  kolega lakše ozlijedio skačući sa stroja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije