Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promet

Izgubio kontrolu nad autom, udario u zid pa u nosač električnih vodova

policija
Arhiva VL
12.01.2010.
u 11:25

Vozač passata izgubio je kontrolu nad vozilom, udario u betonski stup ogradnog zida obiteljske kuće od kojeg se odbio i udario u betonski nosač električnih vodova od kojeg se također odbio i zaustavio na cesti.

MUĆ - Jozo Serdarević (45) poginuo je u prometnoj nesreći jučer popodne u Prugovu. Policija još nije utvrdila okolnosti pod kojima je izgubio kontrolu nad passatom splitskih oznaka, sletio s ceste i udario u betonski stup ogradnog zida obiteljske kuće koja se nalazi uz cestu. Vozilo se odbilo od zida i udarilo u betonski nosač električnih vodova od kojeg se također odbilo i zaustavilo na cesti. Serdarević je preminuo na mjestu događaja, a tijelo je prevezeno na Odjel patologije zbog obdukcije.

Ključne riječi

Komentara 2

GO
Goblin
19:23 11.01.2010.

A gdje je Prugovo u p***u mame ?

BU
bubaclex
07:24 12.01.2010.

pa izgleda da kod Muća :rofl: (iskreno, nisam siguran niti gdje je to)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije