Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u HSU
Povratak na članak

Hrelja stranku vezao uz SDP, protivnici bi ‘razgovore sa svima’

Izvori iz stranke umirovljenika tvrde da je glavni motiv Ivanu Margaretiću za kandidaturu buduća suradnja s HDZ-om

Komentari 6

FO
ForeignLegion1987
08:56 06.05.2016.

vrijeme je da ovaj stari otrcani komunjara ode,,,povlaci sve clanove stranke u propast jer sdp je zlo za hrvatsku samim time i njegova stranka koja se je priispojila tom sdp-u,,,nadam se da ce clanovi sami i dobro izabrati i da ce maknuti ovo laprdalo koje laprda bez pocetka i kraja ali je najvaznije u tom laprdanju da sto vise ispljuje hrvatsku i vladu i predsjednicu itd itd puno bi se moglo reci za ovog otrcanka,,,ali necemo vise o tome on je na odlasku,.....

VL
ST
Starotopoljanin
10:03 06.05.2016.

Ovoga papka hrelju treba pod hitno maknuti,jer to je pijun crvenih kmera,zivi na racun umirovljenika i lagodno uziva da ista gobroga napravi.

VL
MI
Mimizo
12:22 06.05.2016.

hrelja pređi u partiju vidi ti se petokraka na čelu

VL
MM
mmaraci4
10:44 06.05.2016.

Ja sam mislio do prije dva mjeseca da je ovaj čovjek umro.Nisam za njega čuo niti sam ga vidio na tv-u već skoro 4 godine a sad odjedanput iskače iz paštete svaku večer .nevjerovatno koliko čovjek može nisko pasti ii koliko može biti proziran.Sve ove godine do sada vjerujem da mu je guza bila dobro namještena.

VL
AB
abendblatt
11:10 06.05.2016.

Nadajmo se najboljem rjesenju za HSU, odlazak Hrelje sa cela stranke, te demokracija stranke.

VL
ZD
zdepar
12:13 06.05.2016.

najbolje bi hrelju prikazali kada bi objavili sve njegove izjave u vrijeme prepucavanja i pregovora oko formiranja ove vlade

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.