Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mostar

Brkić i Bandić u istoj ekipi za obnovu dvorane u Šujici u BiH

Milijan Brkić
Foto: Facebook
1/3
20.08.2016.
u 11:04

Unatoč tome što su politički suparnici Milijan Brkić i Milan Bandić bili su dio iste nogometne ekipe 'Humanih zvijezda Hrvatske', kojima je izbornik bio legendarni Ćiro.

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić, predsjednik stranke BM 365 Milan Bandić, hrvatski član BiH Predsjedništva Dragan Čović, 'trener svih trenera' Miroslav Ćiro Blažević, te desetine drugih uglednika i dužnosnika sudjelovali su u petak navečer u velikom spektaklu, humanitarnim utakmicama i koncertu u mjestu Šujici kod Tomislavgrada u BiH, od kojih je sav prihod namijenjen za obnovu školske dvorane u tome mjestu.

Unatoč tome što su politički suparnici Milijan Brkić i Milan Bandić bili su dio iste nogometne ekipe 'Humanih zvijezda Hrvatske', kojima je izbornik bio legendarni Ćiro. Za ekipu humanih zvijezda nastupilo je i više hrvatskih nogometnih vatrenih te brojni uglednici. S druge strane suprotstavili su im se ekipe svećenika Hrvatske, reprezentacija Herceg-Bosanske županije i Vetereni Šujice.

U cjelodnevnom i vrlo zanimljivom programu održao se i koncert hrvatskog glazbenika Miroslava Škore.

Cjelokupan prihod od prodaje ulaznica usmjeren je izravno na račun osnovne škole u Šujici kako bi se upotrijebio za obnovu sportske dvorane pri Osnovnoj školi Dr. Franjo Nevistić.

Komentara 11

DU
Deleted user
12:55 20.08.2016.

Purgeri pitajte Bandi*a zašto imate 18% prireza najviše u HR. Za poklanjati ercegovcima.

Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
12:59 20.08.2016.

Da BANDITIĆ i VASO vrate sve što su samo njih dvojica protuzakonito prisvojili i zamračili niknuo bi veliki broj školskih dvorana i druge građanima prijeko potrebne infrastrukture u RH i BiH!

DU
Deleted user
12:56 20.08.2016.

svi plagijatori pušu u isti rog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije