Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama na brodu

Izbio požar na kruzeru s više od 500 putnika, spasilačke ekipe na terenu

kruzer požar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
17.08.2016.
u 17:32

Dim na kruzeru je uočen kada je uplovio u luku San Juan, a spasilačke ekipe odmah su krenule na teren

Više od 500 ljudi evakuirano je s kruzera Caribbean Fantasy koji je plovio između Dominikanske Republike i Puerto Rica. Vlasti su priopćile da je spašavanje počelo kada je na kruzeru buknuo mali požar pa su ekipe za spašavanje krenule u akciju. Dim na kruzeru je uočen kada je uplovio u luku San Juan.

"Nitko nije ozlijeđen i nitko nije nestao", izvijestili su dužnosnici Obalne straže. Spasilačke ekipe i dalje pomažu na brodu, a prema nekim informacijama još je oko 26 članova posade na brodu.

"Požar je izbio u strojarnici broda i trenutno se širi na ostatak broda", rekla je glasnogovornica Obalne straže Marilyn Fajardo.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:00 18.08.2016.

Opet vi sa svojim netočnim navodima i lošim i nepotpunim prijevodima: nije kruzer nego trajekt!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije