Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI VIKEND

Izbilo sedam požara, ukupna šteta 319.000 kuna

Zagreb: Vatrogasci gase manji požar koji je izbio na krovištu u Ilici 253
Jurica Galoic/PIXSELL
17.01.2022.
u 11:49

Iz policije upozoravaju sve građane  da u plastične kontejnere ne odlažu pepeo, žar, zapaljive tekućine ili neugašene opuške. Upozoravaju i da se svijeće i druge predmete koji mogu izazvati požar ne ostavljaju  bez nadzora.

U sedam požara koji su tijekom vikenda izbili na području PU primorsko-goranske, dva su bila na stambenim objektima, a ukupna šteta u svim požarima je 319.000 kuna. Policija je izvijestila da je 15. siječnja izbio požar na obiteljskoj kući  na području Čabra u vlasništvu 44-godišnjakinje. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Izgorjela  je kuhinja, odnosno kuhinjski drveni elementi, štednjak i ostalo.  Očevidom je utvrđeno da je uzrok požara kvar na električnoj instalaciji uključene zidne kuhinjske nape.  

Nadalje, 16. siječnja na širem području Delnica izbio je požar u kući za odmor u vlasništvu 52-godišnjakinje.  U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Vikend kuća je u potpunosti izgorjela, a požar je izbio  nakon što su iz peći u kojima je ložena vatra iskre pale  na drveni pod i okolni zapaljivi materijal.

Iz policije upozoravaju sve građane  da u plastične kontejnere ne odlažu pepeo, žar, zapaljive tekućine ili neugašene opuške. Upozoravaju i da se svijeće i druge predmete koji mogu izazvati požar ne ostavljaju  bez nadzora. 

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
12:05 17.01.2022.

mi smo narod koji zna sve o bolestima, sportu, ekonomiji, politici, a ne znamo da se ne smije paliti vatra kad puše vjetar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije