Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEk' SE TRESE

Izazivanje potresa grudima

dekolte
27.04.2011.
u 00:02

Žene uvrijeđene izjavom iranskog svećenika da "brojne potrese izaziva previše slobodno odijevanje žena" odlučile su empirijski dokazati da to nije istina.

Ako ste u ponedjeljak vidjeli više otkrivenih ženskih prsa nego u zadnjih godinu dana, znači da se krećete među veoma osviještenim ženama. Naime, nakon što je iranski hojatoleslam Kazem Sedighi izjavio da potrese izaziva to što se žene ne odijevaju dovoljno čedno, žene širom svijeta su ponedjeljak, 26. travnja proglasile danom "boobquakea" i pozvale sve svoje istomišljenice da odjenu košulju ili bluzu koja najviše otkriva prsa, pa da vidimo hoće li se majčica zemlja zbog toga zatresti.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar dovidovic
dovidovic
10:01 27.04.2010.

Hojatoleslam Kazem Sedighi je seizmolog?

Avatar dovidovic
dovidovic
10:02 27.04.2010.

Otkako je ajatolah Homeini uneredio nekoć uljuđenu zemlju, iz Irana dolaze samo bizarne vijesti...

KA
kakodane2
08:34 27.04.2010.

možel svaki dan bit taj \"praznik\"? :) :) :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije