Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17. obljetnica smrti
Povratak na članak

Izaslanstva Hrvatskog sabora i HDZ-a položila vijence na Tuđmanov grob

'Hrvatska je ujedno čvrsto utemeljena u zapadne temeljne vrijednosti kojima je i on težio, a to su prije svega ideja slobode, demokracije, vladavine prava i ljudskih prava'

Komentari 7

SE
sestrićna
13:50 10.12.2016.

frncek je bio državnik..svi poslije njega sluge zapada...

VL
BK
branko-kockica
15:18 10.12.2016.

Bravo, Bernardiću. Sad možeš produžiti do Siska u kojem je danas u Općoj bolnici postavljena spomen ploča za 114 nevinih ljudi, ranjenika, koji su od strane antifašističkih zločinaca odvedeni 1945. godine, ubijeni i bačeni u Savu. Ajmo, Bernardiću, antifašistu naš. Dođi, klekni, pomoli se, zatraži oprost.

VL
NE
neos
12:03 10.12.2016.

Bernardić nastavlja rušilačku politiku i praksu koja ima vrh koplja u sdp-u ovdje u Hrvatskoj. Hrvatskoj koja svoj temelj ima u Domovinskom ratu, mudrosti Franje Tuđmana i prolivenoj krvi i žrtvi Hrvatskih branitelja. Franjo Tuđman, prvi među Vitezovima svoju veličinuu ima vidljivu na svakom koraku u slobodnoj i demokratskoj Hrvatskoj, prije svega i u tome što ovakvi crvi poput Bernardića mogu nesmetano gmizati i cviliti za svojom bezbožnom utopijom. Franjo, neka ti je laka zemlja i još jednom velika Hvala ! Mir s vama.

VL
SS
S.Savić
15:46 10.12.2016.

Komentiari protu Jugoslavensko-Komunističke ideologije zabranjeni - i ovo se zove demokracija

VL
BU
Bubalamala
12:26 10.12.2016.

Bernardić je rekao istinu, dok su druga dvojica veličali djelo Franje Tuđmana. Još je trebao dodati, da je sukrivac za ratne strahote, kako u Hrvatskoj, tako i u BiH, jer nije iz poštivao međunarodne dogovore, prema nacionalnim manjinama, kao i ne mijenjanju granica !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.