Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamjenik gradonačelnice

Izabran novi tajnik SDP-a, no Peđa Grbin treba još jednu osobu na visokoj poziciji u stranci

Zagreb: Peđa Grbin dao je izjavu mediju
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
24.04.2023.
u 19:03

Osim glavnog tajnika šef SDP-a Peđa Grbin uskoro će trebati pronaći i novog šefa Statutarne komisije obzirom da su postupanjem DORH-a zbog slučaja iz Slavonskog Broda obuhvaćene četiri osobe

Zamjenik gradonačelnice Siska Marko Krička, kako neslužbeno saznaje Večernji list, novi je glavni tajnik SDP-a. Riječ je o diplomiranom politologu koji je u stanci obnašao i dužnost tajnika Foruma mladih SDP-a. Na novu funkciju dolazi nakon što je Vedran Babić podnio ostavku i to zbog podizanja optužnice zbog osnovane sumnje za falsificiranje potpisa građana na izborima za župana u Slavonskom Brodu 2021. godine.

Krička nije jedini bio u kombinaciji za preuzimanje Babićevog mjesta. Kako smo raznije pisali, najviše šansi imao je Saša Đujić, bivši saborski zastupnik SDP-a međutim, kako je Đujić trenutačno i politički tajnik u Primorsko-goranskom SDP-u od toga se na kraju odustalo.

Osim glavnog tajnika šef SDP-a Peđa Grbin uskoro će trebati pronaći i novog šefa Statutarne komisije obzirom da su postupanjem DORH-a zbog slučaja iz Slavonskog Broda obuhvaćene četiri osobe među kojima i dosadašnji predsjednik Statutarne komisije Mijo Kladarić koji je također podnio ostavku na tu poziciju nakon podizanja optužnice.

Video: Zaiskrilo između Grbina i Plenkovića

Komentara 8

DU
Deleted user
22:37 24.04.2023.

Interesantno Pedjina zena ima falcifiranu diplomu, pedja se okoristio dodatkom na placu, milanovicev sin mora imati 5.0 i 3 stipendije, falcificiraju potpise...sortirnica u rijeci...to je bijedna partija koja nema nikakvu vlast u drzavi. Sto bi tek bilo da imaju cijelu vlast kao HDZ? Novi SK YU kriminalci?

DU
Deleted user
05:31 25.04.2023.

U Kragujevcu diplome na rasprodaji,imaju akciju kupiš jednu druga gratis 😂

PR
prajdali100
00:17 25.04.2023.

Nek postavi ženu.Možda dođu kakvi naputci iz Kragujevca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije