Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neželjeni gost

Iz putovnice istrgnuo stranice sa zabranom ulaska u RH do 2020.

gužva na granici,bregana,granica (1)
Goran Stanzl/Pixsell
18.07.2012.
u 11:32

Crnogorac je u RH doputovao autobusom, a krivotvorenje su uočili policajci u Umagu

Zabrana ulaska u Hrvatsku do 2020. godine domišljatog Crnogorca (61) nije spriječila da ipak dođe u Lijepu Našu. Crnogorac je u RH doputovao autobusom, a umaška policija ustvrdila je da mu je to uspjelo jer je iz svoje putovnice istrgnuo dvije stranice na kojima je bila upisana zabrana ulaska i boravka u zemlji. 

Prijevara je uočena u nedjelju kada je 61-godišnjak putovnicu predao policajcu tijekom provjere identiteta. Zašto mu je izdana zabrana, nije poznato. 

Po završetku postupka državljanin Crne Gore jučer je prepraćen na granični prijelaz Karasovići, a "zaradio" je i kaznenu prijavu zbog krivotvorenja isprava.

 

Komentara 6

MI
miran
12:58 18.07.2012.

".... a "zaradio" je i kaznenu prijavu zbog krivotvorenja isprava." Nekaj ovdje ne stima. On nista nije krivotvorio ... samo je malo ostetio zvanicno izdatu ispravu.

CR
crocro
14:13 18.07.2012.

miran, To je čisto krivotvorenje isprave s ciljem ileganlog prelaska državne granice kako bi ušao u tuđu zemlju. Oštećenje izdane putne isparve u Crnoj Gori bilo bi onda kada bi se on oštetio na području Crne Gore i kada ne bi pokaušao s takvom ispravom prelaziti Hrvatsku državnu granicu. Da bi Hrvatske vlasti prevario, on je u svojoj putnoj ispravi istrgnuo stranice gdje stoji da mu je zabranjem ulazak u RH, te na taj način svoju ispravu krivotvorio i prevario carinske i policijske djelatnike i potpuno nelegalno ušao na teritorij Republike Hrvatske. Zato je zaslužio kaznenu prijavu i zbog toga treba robijati. A lijepo je mogao ostati u Crnoj Gori, trgajući svoju putnu ispravi list po list. I k tome ne bi počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave. Nitko mu nije kriv što je nasjeo.

OB
-obrisani-
19:29 18.07.2012.

Nije on jadan nego mu se djeca igrala sa putovnicom pa ju oštetila...šta djete zna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije