Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krvavi kirvaj

Iz osvete napali policajca koji ih je i prije uhićivao

policajac upucao psa (1)
Marko Lukunić/PIXSELL
17.08.2012.
u 17:15

Jednom od napadača u obračunu je slomljen prst desne ruke i nosna kost. Policija kaže da se opirao uhićenju i da je ozlijeđen

Brodska je policija zbog napada na službenu osobu kazneno prijavila četvoricu muškaraca u dobi od 23, 28, 32 i 35 godina. Oni su u četvrtak oko 1.35 sati na proslavi kirvaja u Brodskom Vinogorju napali policajca izvan službe. U napadu su se posebno isticali 28-godišnjak i 32-godišnjak, policiji otprije poznati kao pripadnici brodskog kriminalnog miljea koji su policajca gađali bocama i udarali ga šakama u glavu. Preostala dvojica naknadno su im se pridružila.

Neslužbeno smo doznali kako je riječ o osveti policajcu koji je prema njima ranije postupao i kriminalistički ih obrađivao. Naknadnim liječničkim pregledom utvrđeno je da je uhićeni 32-godišnjak teško ozlijeđen. Radi se o prijelomu prsta desne ruke i nosne kosti, do kojih je došlo zbog opiranja uhićenju kada su policajcu u civilu upomoć priskočila dvojica kolega. Policija je u dvorištu kuće 32-godišnjaka pronašla stabljiku konoplje visine oko 200 centimetara.

Komentara 7

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
18:20 17.08.2012.

Što bi tek učinili običnom građaninu kada napadaju policajca.A da ste im još dužni kamatu.To vam se zove sigurnost i povjerenje,kada se i suci boje .Za ovo mora odgovarati i netko od nadležnih koji je dozvolio da ima Meksiko u gradu.

GA
gavran
19:30 17.08.2012.

interesantno...policajac napadnut od 4 okorjelih kriminalaca nije zadobio ozljede...iako su ga gadjali, tukli itd...izgleda da su ga i glavom tukli kad je ovom jednom "okorjelom" pukla nosna kost...ja bih tom policajcu dao medalju Superman nepovredivi...

KO
kompjuter
18:00 17.08.2012.

u pravoj državi(nažalost to nismo mi) bi za napad na službenu osobu finu kaznu odrobijali jer napad na policajca je napad na državu a to je najveći krivični zločinae sve moguće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije