Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stara Gradiška
Povratak na članak

Iz logora smrti pozvali na promicanje istine i toleranciju

Izaslanica Predsjednika Sabora RH Ivana Posavec Krivec, i sama iz obitelji logoraša, s iskrenom sućuti iskazala je žaljenje za onima kojih više nema

Komentari 9

19
1995josip
21:34 03.02.2015.

Žalosno je da su zarobljene hrvatske branitelje , civile , žene i djecu , Zarobljene u Hrvatskoj odvodili u stotine logora diljem srbije ! A danas nam o poštenju i pravdi govore srbijanski predsjednik i premijer koji su bili Šešeljevivi četnici , četnici koji su sa puškom i nožem kokošarili po Hrvatskim gradovima i selima , postoje brojne tv snimke koje to mogu potvrditi , i sam Šešelj je to bezbroj puta ponovio . Zato Hvala dr. Franji Tuđmanu na vojno redarstvenim akcijama Bljesak i Oluja gdje smo vojno porazili te srpske dobrovoljce i četnike iz srbije , mi slavimo 20 godina Bljeska i Oluje , a srbija slavi poraze .

VL
MA
malaplava
21:38 03.02.2015.

još kad bi se prva općinska vlast potrudila da cijeli kompleks ne propada već da se obnovi,sačuva i zna gdje je najviše hrvatski narod stradao bilo bi puno bolje,ali očito štite svoje pa ih nije briga..

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
21:16 03.02.2015.

i svi oni hoce obestecenje od mucitelja.....

VL
SL
slovenc007
22:06 03.02.2015.

Svaka žrtva je strašna stvar i nek je laka zemlja toj 12. Ali zaboravili ste napisat koliko su jih tamo pobili 50 godina prije Hrvati!

VL
Avatar MlataZamlata
MlataZamlata
23:31 03.02.2015.

Pakao ustaskih logora: Jasenovac, Stara Gradiska, Gospic, Danica, Jastrebarsko, Jadovno, Lepoglava, Djakovo, Caprag, Donja Gradina, na ostrvu Pagu, Lubor, Tenja, Kruscica, ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.