Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prikrivanje motiva

Iz kuće M. Forcan ukraden laptop s dokazima protiv Miškovića

miroslav miskovic
Reuters/PIXSELL
04.01.2013.
u 14:12

Milka Forcan bila je potpredsjednika Miškovićeva Delta holdinga. U kuću joj je provaljeno na Silvestrovo.

Prijenosno računalo s dokazima protiv srbijanskog tajkuna Miroslava Miškovića ukradeno je iz beogradske kuće njegove nekadašnje poslovne suradnice Milke Forcan, prenosi Kurir. U pljački na Silvestrovo ukradeno je i 35.000 eura, nakit i pištolj, no ti su predmeti bili samo paravan kako bi se prikrili stvarni motivi pljačke.

– Iako je odnesena relativno velika količina novca, jasno je da novac nije glavna meta pljačke. Vidljivo je da nema većih tragova premetačine, što može upozoriti na to da su lopovi dobro znali raspored stvari u kući Forcanove. Pored novca i nakita, nejasno je zašto bi razbojnici odnijeli laptop koji na tržištu ima neznatnu vrijednost, a može lako uputiti na počinitelje – navodi izvor blizak istrazi.

Milka Forcan je direktorica tvrtke Form Communication, a prije toga bila je potpredsjednica Miškovićeva Delta holdinga. Mišković je u prosincu uhićen zbog malverzacija pri privatizaciji cestovnih poduzeća, a navodno je podmićivao i političare – potpredsjednik srbijanske vlade Aleksandar Vučić rekao je da su neki od njih od Miškovića primali od 30 do 50 tisuća eura na mjesec.

Komentara 1

DU
Deleted user
14:57 04.01.2013.

Odma su ih i platili za "provalu". Nije ni lose 35000€

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije