Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepiska

Iz HDZ-a odgovorili Damiru Polančecu na njegova dva pisma

polančec
Goran Stanzl/Pixsell
04.06.2010.
u 00:36

- U pismima se Polančec ne obraća premijerki s “draga Jadranka” niti je obavještava da piše knjigu, kaže Bačić.

Glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić odgovorio je u srijedu Damiru Polančecu na dva njegova pisma u kojima traži objašnjenje svog statusa u stranci. Pismo će, najvjerojatnije tek u ponedjeljak, pregledati sutkinja istrage i tada će biti uručeno Polančecu.

Bačića zabrinjava kako su osobna pisma, koja je Polančec adresirao na njega, dospjela u medije i tvrdi da je njihova objava politički i medijski reket usmjeren protiv HDZ-a. Detaljno je Polančecu opisao da je njegovo članstvo u HDZ-u, u skladu sa statutom, zamrznuto jer je privođenjem i zadržavanjem u zatvoru nanio političku štetu ugledu stranke. Visoki sud časti odlučivat će o stegovnom postupku u njegovu slučaju kad presuda bude pravomoćna.

 – Napisao sam mu da nemam spoznaje o postupku koji se vodi protiv njega osim iz medija. U pismima se Polančec ne obraća premijerki s “draga Jadranka” niti je obavještava da piše knjigu. Podsjetio sam ga da HDZ ni Vlada ne utječu na rad DORH-a ili sudstva te da mu stranka ne otežava položaj – rekao je Bačić. Na pitanje je li istina da se Polančec u uvodu pisama raspituje za njegovu obitelj, Bačić je odgovorio: U tome ne vidim ništa čudno. Poznajemo se i godinama smo bili skupa u stranci i Vladi.

Komentara 11

ST
standup
01:44 04.06.2010.

mister kix.., dze ti bre ode-jaroOO ??

NE
neni
07:57 04.06.2010.

politički i medijski reket usmjeren protiv HDZ-a. ..tvrdi

MM
Mladen Miletić
01:17 04.06.2010.

zamrznuto te je privođenjem i zadržavanjem u zatvoru nanio političku štetu ugledu stranke; koja uživa strašno dobar i veliki ugled kod njih samih do iznemoglosti... Nadalje znamo i to da su mnogi iz te ugledne i prepoznate stranke- pretvorba + harač i sl. Išli u posjet generalima koji su u zatvorima zbog istrage o zločina iako nisu skupa sjedili u saboru. Kako to da ovdje ne podržavaju i nevjeruju svome bliskome super bliskome suradniku ! O čemu pričamo ; U hrvatskoj je teži grijeh poslušati Mesiča i posuditi novac nekom drugom poduzeču, nego biti super jako optužen za gnjusne zločine i onda uz pomoč ( bezbroj uglednih prijatelja iz vrha politike napustiti teritorij Hr.!) A da se nitko ne osječa ni 1% neugledan ili nekarakteran !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije