Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA OBNOVU ŠKOLE

Iz Europskog fonda za regionalni razvoj ide tri milijuna kn u Kutinu

Lovro Kuščević
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
26.04.2016.
u 00:05

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstva s ministrom graditeljstva Lovrom Kuščevićem potpisala je ravnateljica škole Snježana Coha

Više od tri milijuna kuna iz Europskog fonda za regionalni razvoj završit će u Kutini, gdje će se utrošiti u energetsku obnovu Osnovne škole Vladimira Vidrića. Projekt je vrijedan 4,3 milijuna kuna, a ostatak će osigurati Grad Kutina.

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstva s ministrom graditeljstva Lovrom Kuščevićem potpisala je ravnateljica škole Snježana Coha.

– Škola je u suradnji s Gradom Kutina u projekt energetske obnove zgrade, vrijedan gotovo 4,5 milijuna kuna krenula s ciljem stvaranja kvalitetnijih uvjeta za školovanje djece, ali i uštede energije. Prevelika i nepotrebna potrošnja energije u OŠ Vladimira Vidrića dosad je bila značajno financijsko opterećenje, stoga je dugoročni cilj ušteda i racionalizacija troškova u toj školi - rekla je ravnateljica.

>> Nova pročelja i prozori na 32 vrtića i škole štede milijune

Komentara 1

DJ
djakputnik
21:01 26.04.2016.

Bravo Snježana!!! Niti MRAV, niti Andrija i njegovi poluinteligenti! Snježanu za gradonačelnicu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije