Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet s obitelji
Povratak na članak

Iz bolnice pušteni Amerikanci izliječeni od ebole: 'Danas je čudesan dan'

Američki liječnik Kent Brantly koji se u Liberiji zarazio virusom ebole danas je pušten iz bolnice, dok je misionarka Nancy Writebol puštena još u utorak.

Komentari 5

DU
Deleted user
20:40 21.08.2014.

A kako pise, sve zalihe eksperimentalnog lijeka su poslali u liberiju. Ovaj decko je pomagao, oni salju lijek i pomazu. Ne samo da imaju znanje, nego su i spremni pomoci. Treba cijeniti dobre stvari. Drago mi je da su se ovaj lijecnik i casna sestra oporavilil. Volim pozitivne stvari

VL
DU
Deleted user
17:43 21.08.2014.

Mali korak za čovjeka, velik za čovječanstvo, tj. za farmaceutsku industriju.

VL
DU
Deleted user
20:18 21.08.2014.

Ne razumijem ove nepovjerljive ljude, halo, ovo je dobra vijest, eksperimentalni lijek djeluje, a tipovi se brinu da ce farmacija zaraditi. Najbolje natrag u pecine, onda farmacija nije zaradjivala

VL
IS
Iszrian
18:28 21.08.2014.

Ne razumijem zasto nisu suspendirali sav zracni promet iz pogodjenih zemalja, pa nisu to neke vazne zemlje da trebaju imati toliki kontakt sa svijetom.

VL
MI
mirsaanjac
18:54 21.08.2014.

Aha,brzo su ih izlijecili .Postavlja se pitanje jesu li oni uopce imali Ebolu. Kako to da su ostalih 78 doktora i medicinskih sestara umrli po kratkom postupku. Imaju li pravo Afrikanci kad kazu da ebole nije bilo dok nisu pristigli bijelci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.