Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže reakciju Božinovića

Ivošević prijavio policajca: Znao je da mi pripremaju sačekušu!

Split: Puljak i Ivošević na konferenciji govorili o jučerašnjem napadu na Bojana Ivoševića
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
10.04.2024.
u 12:37

Istaknuo je mogućnost sudjelovanja više policajaca te naglasio potrebu za istragom kako bi se otkrilo čuva li policija službene osobe ili kriminalne skupine.

- Dužan sam obavijestiti hrvatsku javnost kako moram prijaviti policajca Stipu Bilobrka za sudjelovanje u sačekuši koja je organizirana 2. veljače ove godine. Nažalost, moguće je da u to uključeno više policajaca, ali neka to utvrdi istraga koja će se morati dogoditi kako bi hrvatski građani dobili odgovor čuva li hrvatska policija službene osobe ili kriminalne skupine – izjavio je zamjenik splitskog gradonačelnika Bojan Ivošević na izvanrednoj konferenciji za novinare.

- Prošli tjedan javnost je informirana da je DORH odbacio kaznenu prijavu protiv gospodina Bešlića, čovjeka s lijepim dosjeom, izvođača ilegalnih radova u Glagoljaškoj za sačekušu ispred mog doma. Angažirao sam odvjetnika Ostoju koji je u moje ime izvršio uvid u spis – dodao je Ivošević.

Na konferenciji je bio i gradonačelnik Ivica Puljak koji je pozvao ministra Božinovića da hitno reagira i dodao kako je suradnja grada Splita s policijom bila je korektna, ali ovi pojedinačni slučajevi koji se događaju se trebaju riješiti.Bojan Ivošević je nastavio kako su uvidom u spis pronašli detalje istrage kako je u tom događaju sudjelovao barem jedan policajac.

POVEZANI ČLANCI:

- Navedeno je kako je partner gospodina Bešlića zbilja kontaktiran od policije i to od strane Stipe Bilobrka, vođe sektora 2. Policijske postaje. Činjenica je da je taj policajac znao da mi je sačekuša pripremljena ispred kuće je skandalozna – optužio je Ivošević.

 

VIDEO Milanović: 'Imamo šačicu uzurptora koji su mračnim kanalima došli do položaja i time trguju'

Komentara 13

Avatar rubinet
rubinet
12:45 10.04.2024.

A što mu to dođe "sačekuša" ? Je li to neki ulični žargon?Dogradonačelnik drugog najvećeg hrvatskog grada trebao bi njegovati izričaj.

Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
13:09 10.04.2024.

gledaj puljak pisem komentar ... to je nakon 2h vec 4! 🤣 komentar. nekako mi te je zao koliko si beznacajan.

VE
Ventus
14:56 10.04.2024.

Pikzibner pa tko bi njemu priredil " sačekušu ". Možda prijatellji onih maloljetnica kojima je slao lascivne poruke. 🙉👏👏🤧

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije