Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi predsjednik

Ivo Josipović zahvalio videoporukom

Rumunji4
Foto: AFP
1/2
11.01.2010.
u 14:22

Novoizabrani predsjednik Ivo Josipović objavio je na svojoj internetskoj stranici video u kojem zahvaljuje svima koji su glasovali za njega i onima čije povjerenje, kaže, tek treba zaslužiti.

Komentara 12

BI
bigboii
15:48 11.01.2010.

Josipović je stara komunjara čiji imidž je umjetno stvoren i preuveličava ga se. Nisam uvjeren da će sve biti tako pravedno kao što se naglašava. Drugi krug je imao dva kandidata kod kojih se biralo manje zlo. 50% birača nije izašlo na izbore, a nije ni zadovoljno Josipovićem. U tome je problem...

Avatar vitez
vitez
15:14 11.01.2010.

naličje pobjede i podrške SDSS i drugih udbaša NEKADAŠNJI veleposlanik Jugoslavije u Zagrebu Milan Simurdić ocijenio je u današnjoj izjavi za TV B92 kako nakon izbora Ive Josipovića za novog hrvatskog predsjednika \"postoje dobre šanse da Hrvatska odustane od tužbee protiv Srbije za genocid\".

NA
Naqshbandi
15:22 11.01.2010.

Građani nisu glasali za Josipovića , već su glasali protiv Bandića, koji se u dva tjedna preobrazo od socijaldemokrate sa iskaznicom br.02 u najtvrđeg desničara kojeg su podupirali klero-nacionalisti i ratni zločinci. Što se tiče Josipovića on neće ništa promjenitii što bi utjecalo na život običog građanina, biti će \"sveta vodica\" na Pantovčaku iako je agnostik to su činjenice i istina koju nitko argumentima ne može pobiti....bilo bi dobro da nisam u pravu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije