Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

HTV je Modrića, Mandžukića, Rakitića... pretvorio u fudbalere!

Pa mi, gospodine Bačiću, zete Ksenije Urličić i bodulski miljeniče bodulskog Plenkovića, nismo više u Jugoslaviji, koliko god to mislili vi i vaši asovi Stankovići. Sramite se!

Komentari 18

DA
Djeca_Arbata
23:09 02.12.2017.

Hrvatska stvarnost. Neprijatelji hrvatskog naroda i ideje o samostalnoj i slobodnoj hrvatskoj državi, državi svih Hrvata gdje god bili raseljeni u svijetu, siju sjeme zla...Mrze sve što je hrvatsko, a žive među nama i jedu naš kruh. Ali neće uspjeti...Vječno će živjeti Hrvatska i hrvatski narod.

VL
BT
btw
02:08 03.12.2017.

ti boga....pa toga ni u jugi nije bilo!

VL
DU
Deleted user
08:45 03.12.2017.

Ivkosicu jadnije desnicarsko tuljenje odavno nisam čuo. Samo nastavi tako, baš si zabavan. 😊

VL
IP
Ivan Pavao III
08:46 03.12.2017.

stinkyink - Ne bih rekao da u cijelom engleskom govornom području rabi riječ footballer. Na sjevernoameričkom kontinentu nogomet je socker

VL
DU
Deleted user
13:04 03.12.2017.

Umjesto silnih slova, autor je jednostavno trebao napisati potjernicu za Josipovićem, Jovićem, Šukerom, Mesićem, K. Bačićem i ostalima iz teksta.

VL
KN
kntessa
13:28 06.12.2017.

Ivkošiću, mislim da si promašio "ceo fudbal" MI jesmo Jugoslavija samo na manjem teritoriju, i na našem teritoriju! Ako se vi bavite Josipovićem kao problemom, onda to znači da ne želite viditi tko je uzrok katastrofe u HR, a toto znači da vas boli briga za Hrvatsku, a to je onda u službi one Jugoslavije i na kraju krajeva, tog Josipovića!!!

VL
Avatar Proleter
Proleter
09:38 03.12.2017.

Ivkošiću, iz svakog datuma ti vire Tito i Jugoslavija. Liječi se, Ivkošiću.

VL
DI
Diesel
08:05 03.12.2017.

Njeove kolumne citam kao komedije.

VL
Avatar IvanR
IvanR
07:12 03.12.2017.

Opet loza čini svoje. Ostavi se obrane HDZa, oni ne gube još 10 godina. Pametni su iselili.

VL
MM
mirno_more
23:22 02.12.2017.

Nema Srbija fudbalere. Uglavnom alkosi i kockari i najveći ljubavnici na Balkanu i Europi. Pa najveći ševci dolaze iz otadžbine. Sve žene padaju na kolena kad vide s kime imaju posla. Ima da ti pamet stane kad ćuješ za srpskog fudbalera. Mozak se pomuti. Fudbaler i još iz Srbije. Noćas rakiju pije, a sutra jogurt krade ispred prodavnice.

VL
DU
Deleted user
04:05 03.12.2017.

VL neizmjerno hvala što objavljuje ove vrhunske humoristične članke. U usporedbi sa Ivkošićevim bravurama, Muppet show i Alan Ford su antičke grčke tragedije. Kad god pročitam Ivkošića, smijem se grohotom bez prestanka po pola sata, a susjedi mi usred noći lupaju u zid. A smijeh je lijek...Hvala VL!!!

VL
DU
Deleted user
23:09 02.12.2017.

Idi covjece pa se lijeci. kakve veze ima jugoslavija sa fudbalerima. to je anglinizam pa sami anglosaxonci to FOOTBALLER izgovaraju ko i "mi"i nema nikakve veze sa yugoslavijom i srbima ili su englezi neko izgubljeno srpsko pleme na koje ti ocito ciljas. a drugo I u jugoslaviji smo govorili nogomet, barem mi u dubrovniku za tvoje selo ne znam....vidis kako si ispo glup zbog nekih jeftinih ustaskih poena.....a inace kad ti "kolege" po vecernjem ovako pisu, onda ne seruckas okolo al smeta ti fudbaler.........Znaci deal je postignut.... nece objavljivati trash .... Ovo su beauty trikovi... glupa kokoš je opet ispala - glupa. same old story... 10 jakni u kojima cete biti najviše stylish... secondhand rasprodaja u Lazaretima... grad domacin završnice the best in heritage..... diplomatski djeluju by the book..... kod njih rijec shame on you ne postoji u zivotu..... to je išlo by default.... Prvi pet friendly fakultet u Hrvatskoj.... Vrijeme je za makeover .... Totalno su out.... te su na prvi dojam unfriendly..... Blamovi zvijezda koji ce vas nasmijati.... mislim da je sigurnost out of question.....

VL
Avatar DŠ.....
DŠ.....
23:19 02.12.2017.

Mile Ivkošić sada (VL, 2. 12. 2017.): "Takvu Srbiju i Jugoslaviju kakva je “odnjegovala” Miloševića, Kadijevića, Mladića i druge zločince isti je taj svijet podupirao pola stoljeća, a i danas mu je mio Tito koji je nemilosrdnom diktaturom i nezapamćenom represijom održavao velikosrpsku državnu tvorevinu." Mile Ivkošić tada (VL, 12. 10. 1994.):"Tito je bio veliki državnik, to je činjenica. Činjenica jest da Tito nije zatvorio vrata stvaranju hrvatske države, nego ju je omogućio, trebalo bi nas obvezati da ne rušimo pozitivnu uspomenu na njega. Napokon, Tito je Hrvat, dijete ove zemlje, ovoga naroda. Ono što je Hrvatska naslijedila od Tita, naša je realnost, objektivnost i mjerilo za naše odnose sa svijetom. To su hrvatske granice, Ustav iz 1974. godine, koji je omogućio izbore u Hrvatskoj, mogućnost zaštite Hrvata izvan Hrvatske. Tito nije zbrisao Hrvatsku kao državu, a na povjesničarima je da raspravljaju o tomu je li Hrvatska kao država mogla bolje proći."

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.