Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak u politiku

Ivica Pančić postao predsjednik stranke Hrvatski socijaldemokrati

pančić
Davor Višnjić/PIXSELL
08.12.2010.
u 20:00

Pančić je pljusnuo svoju bivšu stranku SDP rekavši da je i SDP požderala "sanaderizacija"

Bivši Račanov ministar branitelja Ivica Pančić vraća se na političku scenu. Na večerašnjoj izbornoj skupštini postao je predsjednik stranke Hrvatski socijaldemokrati.

– Borit ćemo se protiv svakog ekstremizma, ali i populizma kojim su inficirane sve stranke, a koji će se tek doći na vidjelo u ovoj predizbornoj godini. Ono što mi nudimo je otklon od HDZ-a, a s druge strane od četveročlane Kukuriku koalicije. Ono što želimo je promijeniti model klijentilizma koji danas dominira svim strankama.

– Dok danas svi govore o reformama, ja sam ih kao ministar provodio, no, zanimljivo, tada su me prozivali izdajnikom samo zato što sam rekao da moramo trošiti onoliko koliko imamo – rekao je Pančić.

– Dok su svi bili opčinjeni Sanaderom, ja sam iz saborskih klupa rekao da je Sanader glava korupcijske hobotnice. Tada su me tužili za klevetu isti oni koji danas o Sanaderu govore što sam ja govorio već tada – dodao je novoizabrani predsjednik stranke Hrvatski socijaldemokrati.

Pančić je pljusnuo svoju bivšu stranku SDP rekavši da je i SDP požderala "sanaderizacija" jer, kako tvrdi, politiku SDP-a tada su krojile PR agencije koje su već onda odredile tko će biti lider.

Komentara 12

UT
utatica
20:39 08.12.2010.

piccolo, imamo mi i pravaše Ruže Tomašić, pa HSP, pa HSS, sve vrhunske stranke, šta će nam crveni kmeri na vlasti, pa nismo veslo sisali

Avatar puky
puky
20:40 08.12.2010.

... ništa on nije postao već ostao kara što je i bio ... crveni ološ u drugom pakovanju ... strava ...

1O
1st-opinion
21:28 08.12.2010.

Uskoro cemo vidjeti dali je njima stalo vise do nacionalnih interesa do sosbnog boljitka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije