Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kampanja u Kutjevu

Ivica Nikolić: Mi se nećemo prodavati za fotelju

ivica nikolić
Dusan Mirkovic/PIXSELL
28.05.2013.
u 15:15

Ivica Nikolić, aktualni gradonačelnik Kutjeva i kandidat koalicije SDP/HSU i u drugom krugu očekuje najveći broj glasova

Ivica Nikolić, aktualni gradonačelnik Kutjeva i kandidat koalicije SDP/HSU koji je u prvom krugu dobio najveći postotak glasova održao je danas konferenciju za novinare zajedno sa svojim zamjenikom Denijem Pavićem. Kazao je da i u drugom krugu očekuje najveći postotak glasova za svoj tim koji je grad izvukao iz krize.

Dodao je da se osjećaju kao David protiv Golijata nakon što su se ostali kandidati iz prvog kruga izbora udružili i podržali njegovu protukandidatkinju Josipu Miličević iz HDSSB-a.

-Smatram da je dovoljno što Nikolića i Pavića podržavaju glasači i ministarstva. Mi smo naučili raditi po zakonu i propisima, a to određenim interesnim grupama i pojedincima ne odgovara. Oni bi trošili kao pijani milijunaši, a mi to nećemo dopustiti. I ovo udruživanje vidim na taj način, ali i to udruživanje za nas je dobro jer ne glasaju stranke nego ljudi pojedinci. Mi se nećemo prodati ni za kakvu fotelju. Moje vrijednosti su obitelj koja je svetinja, Hrvatska za koju sam se borio i moje Kutjevo gdje sam se rodio, a i umrijet ću – poručio je Nikolić koji je opovrgnuo da je u kampanji igrao prljavo, ali je za to optužio suprotnu stranu.

Dodao je da se njegova kampanja temeljila na činjenicama i realnom stanju, a to je, dodao je, ono što najviše boli. -Bez obzira na ostavštinu Ante Pavkovića iz 2009. godine, minus od skoro 7 milijuna kuna i sa svim naknadnim kosturima koji su ispadali iz ormara te za razliku od 2009. godine kada samo našao samo jedan završen samo jedan projekt, mi sada imamo završenih 14 projekata. U mome mandatu bilo je asfalta i vodovoda. U vrijeme ekonomske krize u cijelom svijetu, uz dobar i sistematičan rad uspjeli smo privući više sredstava u Kutjevo iz ministarstva i EU fondova nego cijela protukoalicija zajedno u vrijeme svojih mandata - više od 11 milijuna kuna – poručio je Nikolić dodajući da je zamašnjak razvoja u njegovom gradu, za njegovog mandata pokrenut te da ga nitko neće moći zaustaviti.

>>HDZ o SDP-ovoj prijavi: Neće nas zaplašiti s takvim namještaljkama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije