Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vučićeva ponuda
Povratak na članak

Ivica Dačić novi ministar vanjskih poslova Srbije?

Dačić bi, navodno, želio neko "veće" ministarstvo, ali, kako sada stvari stoje, najvjerojatnije će ipak voditi vanjske poslove

Komentari 6

Avatar RoSSerb
RoSSerb
13:45 12.04.2014.

A ha haaaaaaaaaaa....Evo našeg Ivice.... Ivica Dačić medeni kolačić.. ah kako to blaženo anđeoski zvuči :) LOL Naime, pokazalo se da taj kolačić jako jako al jako dobro zna da licka anus svima .To tako perfektno radi da se nia se ni braća Rusi ni Amerikanci nikad nisu požalili. Uvek svi hoće s Dačićem sve do karaja naptraviti . A Ketrin Ešton ona posebno uživa dok konzumira ovaj srpski kolačić...prosto joj se toliko osladio , da ne može naći zamenu za neki drugi keksić...veli samo Ivica i niko više.. a ha haaaaaaaaaaa...i eto konačno će dobiti NOBELOVU NAGRADU ZA MIR u novom mandatu! Svi će požeiti milom i dragom Ivici da je uruče... ! A kako i neće tako lepo niko ne zna da liže ..

VL
BE
berija
14:30 12.04.2014.

Odlično, Dražini četnici predsjednici države i Vlade, ljotićevac ministar vanjskih poslova. Kod nas titoisti na vlasti. Hoće li se bar sjetiti Užičke republike i kolubarskih partizana koje su pobili četnici, kad već tvrde da je rat devedesetih bio dogovoren

VL
Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
22:51 12.04.2014.

yes SPS

VL
DU
Duncan
16:17 12.04.2014.

@RoSSerb – Ivica Dačić je u saradnji sa Šojguom napravio rusku vojnu bazui u Nišu. Niko ne zna tačno šta se tamo radi, ali svi su videli i svi znaju da se radovi ne prekidaju već dve godine. To sa Eštonkom, okači sebi o svoj ruski deo – ovaj mali je na cucli putinskog KGB, ili kako se ta banda već danas zove. I on, i Nikolić, i Vučić – o Zapadu samo laprdaju, a naum im je da nas sve uvale u propast, kao putinstansku mašicu, i nekog ko će dobijati batine za bandu u Kremlju! A ti, kao Ross, što ne ideš u Ross? More, u tri da odete, svi takvi, i da povedete ove slobo-šešeljiste!

VL
DU
Duncan
16:21 12.04.2014.

@ burije – rado bih odgovorio na tvoj somnabulizam, ali sačekaću da te prođe mamurluk. Ubuduće nemoj više da mešaš “Otpisane” sa “Užičkom republikom” i Gedžu Ćosića sa Momom Kaporom, od tih komunjarskih brlja i džibri zablesave i jači umovi od tvog. A ti se slobodno sećaj kolubarskih hajduka, koljača i pljačkaša, i nikad nemoj zaboraviti tu bandu odbeglih robijaša i kominternovskih “dogs of war”! Štaviše ih možeš voditi doma!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.