Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA FACEBOOKU

Pašalić Clintonovim citatom komentirao Karamarkov rad

Ivić Pašalić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
31.03.2016.
u 09:35

"Dobra je vijest da je predsjednik HDZ-a g. Karamarko nakon dužeg vremena, umjesto usko kadrovskih pitanja u represivnom sustavu, otvorio pitanje reformi"

Ivić Pašalić, bivši predsjednik HDZ-a i savjetnik Franje Tuđmana, jučer je na Facebooku pozdravio što je Tomislav Karamarko otvorio pitanje reformi, što je komentirao citirajući bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona.

– Dobra je vijest da je predsjednik HDZ-a g. Karamarko nakon dužeg vremena, umjesto usko kadrovskih pitanja u represivnom sustavu, otvorio pitanje reformi. Nadajmo se da će vladajući unutar svojih redova reforme dobro osmisliti, usuglasiti stajališta i potom ih predstaviti javnosti. Očekuju se jasna rješenja, koja će probuditi nadu da je moguće bolje i to brzo. Tu će trebati daleko više znanja, zajedništva, odlučnosti, spremnosti i hrabrosti nego smo vidjeli do sada. Vrlo je poučna za sve, ona Clintonova: "The economy, stupid" – komentirao je Pašalić.

Dobra je vijest da je predsjednik HDZ-a g. Karamarko nakon dužeg vremena, umjesto usko kadrovskih pitanja u represivnom...

Posted by Ivić Pašalić on 30. ožujka 2016

 

>> 'Ne dižite toliku pompu oko smjena u SOA-i i MUP-u. Ljudi vas smatraju čovjekom represivnog aparata'

Komentara 24

DR
drugPlenky
09:51 31.03.2016.

E kad ovaj dijeli savjete daleko ćemo dogurati a večernjak to prenosi kao vijest

MI
Miilekubura
10:23 31.03.2016.

Zastare u privatizaciji nema, zastare u prepisivanju hrvatskih tvrtki na sebe ortake, rodijake itd.

TO
Torcidas
10:13 31.03.2016.

Koga zanima što priča ovaj krimos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije