Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sigurnosna procjena

Ivi Sanaderu osiguranje produljeno još šest mjeseci

sanader
Goran Stanzl/VL
Autor
Ivanka Toma
08.07.2010.
u 18:18

O cijeni Sanaderove sigurnosti glasnogovornik MUP-a rekao je da se troškovi pokrivaju iz redovnog proračuna MUP-a.

Bivšem premijeru Ivi Sanaderu osiguranje je produljeno idućih šest mjeseci, rekao nam je glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec dodajući da se ta odluka temelji na sigurnosnoj procjeni.

- Bilo bi pogrešno da takve odluke donosimo pod pritiskom medija i javnosti. One se moraju temeljiti na sigurnosnim procjenama - rekao je Borovec.

Napomenuo je i da je osiguranje reducirano, ali nije mogao iznositi pojedinosti. O cijeni Sanaderove sigurnosti glasnogovornik MUP-a rekao je da se troškovi pokrivaju iz redovnog proračuna MUP-a, odnosno da sigurnost bivšeg premijera ne iziskuje nikakve dodatne troškove.

- Policajac jednako dobiva plaću bez obzira na to provede li vrijeme čuvajući bivšeg premijera ili sjedeći u bazi - rekao je Borovec.

Ključne riječi

Komentara 56

TR
Trablesi
19:30 08.07.2010.

U Remetincu bi bilo jeftinije.

OB
-obrisani-
19:31 08.07.2010.

@@@@ TKO IMA KVISKA? - Bilo bi pogrešno da takve odluke donosimo pod pritiskom medija i javnosti. One se moraju temeljiti na sigurnosnim procjenama - rekao je Borovec. ............................................................................. POD PRITISKOM MEDIJA I JAVNOSTI ? Kojih to medija i kojeoje to javnosti? Peruanaca?

YE
yesterday
18:33 08.07.2010.

Nisam ni mislio da plaća iz svog džepa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije