Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga za vozačem

'Otišla je u šetnju. Udario ju je sto metara od kuće i pobjegao'

policija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
12.10.2013.
u 21:20

Nepoznati vozač automobila nakon nesreće se udaljio s mjesta događaja, izvijestila je policija.

Udario ju je automobilom i ostavio da usred noći beživotno leži u odvodnom kanalu na početku Ulice Tome Ludvaića u Cagincu nedaleko od Ivanić Grada. Vozač za kojim policija još traga u subotu pola sata nakon ponoći vozeći u smjeru sjevera udario je u Anicu Č. (61) i usmrtio je, nakon čega se nije zaustavio nego je nastavio voziti u želji da što prije pobjegne s mjesta nesreće. 
Njezino su tijelo 45 minuta kasnije pronašli ukućani koji su krenuli u potragu jer im je bilo neobično da se tako dugo zadržala u šetnji. – Anica živi nekoliko kuća dalje, a izašla je u šetnju. Nepunih stotinjak metara od njezina doma, s leđa udario ju je automobil – prepričao je susjed.

>>Biciklist oborio ženu na pješačkom prijelazu pa pobjegao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije