Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana Petrović:
Povratak na članak

'Neki su nekadašnju ideologiju zamijenili novom, pa tu novu još novijom'

Petrović smatra da je sloboda medija prije svega narušena u javnim, tzv. državnim medijima zbog velikoga upliva politike

Komentari 23

BU
Bulaba
18:45 05.05.2016.

Čekajte, drugarice Petrović, o kakvoj vi to slobodi medija pričate, kad niti jedan medij nije htio objaviti prilog o velikom skupu Hrvatskog nacionalnog i etičkog sudišta prije nekoliko mjeseci, na kojem se skupilo 3000 ljudi, a što je bio najveći skup te vrste u Hrvatskoj u zadnjih nekoliko godina? Dakle, mediji su bili ti koji su cenzurirali događanje i na taj način izokrenuli stvarnost. Nisu čak pristali ni na objavu plaćenog oglasa tome, a od oglasa žive. To stvarni mediji ne rade, to rade samo kontrolirani mediji, odnosno u Hrvatskoj su to udbaški mediji.

VL
SF
Sv Franjo
19:01 05.05.2016.

Bezgranočno objavljivanje laži da bi postali istina.Neron,Lenjin,Staljin,Hirler,Tito,Kim i ostali ljevičari sa svojim vračevima.Ima jedna uzrečica za visoko zaglupljene ili ti one s diplomama.Istina jest Svjetlo i uvjek osvjetli i rastopi tamu,laži bez obzira kako ju lijepo spakirali.

VL
Avatar possibilis
possibilis
18:49 05.05.2016.

Idu mi na jetra ti "neki" koji rade "nesto" i "negdje". Pljackasi imaju svoje ime i prezime a tzv ljevica i desnica donose iste pljackaske zakone. Osim onih marginalnih koje lupaju na sva zvona da se mi po fejsu bolje glodamo. Drumski razbojnici trebaju imena i prezimena da bi snosili odgovornost za nenarodne zakone i nase male place! Novinari koji mute vodu moraju snositi istu odgovornost.

VL
ME
Meter
18:51 05.05.2016.

Glasna i agresivna osoba, nepotkovana i logorejična

VL
ST
stefj
20:19 05.05.2016.

Glupost, mediji toliko pljuju po vlasti, po predsjednici, vladi... Da je ovako bilo za prošle vlade, Milanović bi ih sve za glavu skratio. Kakva cenzura, kakva fašizacija. Samo se drugačije raspodjeljuje novac, pa oni koji ostaju bez njega jako viču... Antifašisti koji su dobro živjeli izmišljajući Ustaše i fašiste sad moraju vikati još jače i lagati još više. Moraju uvjeriti one vani da im daju lovu, ako im iz proračuna više ne kapa...

VL
OR
orguz
18:58 05.05.2016.

Postala si prava drugarica i komunistkinja. Samo si bila prijetvorna dok je milanović bio na vlasti. Vi udbaši nažalost ste po svim medijima najjači. samo mogu reći sram te bilo i skini taj križ gospodina sa sebe i ne prodaji se pod katolkinju

VL
GU
gustirna
21:49 05.05.2016.

Vjerovatno je trazila od bage dozvolu za ovaj interviju...jer ona radi u od hrvata neovisnom mediju.....a kome je ovisna vidi se iz njihovog dnevnika....partija drugarice,partija vlada tobom i tvojim medijem.....

VL
GU
gustirna
21:32 05.05.2016.

Da li je ovo ona takozvana novinarka koja je preko noci postala ljevicarka...kada ju je kolinda odkantala u obrzinskom intrvijuu....hahaha....javi se drugarice svom sasi lekovicu...ikoni vaseg novinarskog jada i bijede...

VL
MA
Marko1337
21:40 05.05.2016.

Ova drugarica nešto previše samodopadno laprda. Teško je odgonetnuti, da li je takvo partijsko laprdanje plod intelekta ili što drugarica mora laprdati po partijskoj liniji TV Nove.

VL
IB
Ivan Brusić
23:54 05.05.2016.

Nisam pročitao cijeli članak Ivane Petrović, koju cijenim, pa neznam da li je naglasila da su večina današnjih novinara ipak samo piskarala.

VL
GA
Gambit
23:29 05.05.2016.

Novinari i ne trebaju biti "elita" u društvu -- ako to išto znači. Novinari su sve lošiji. Sve više "guraju" svoje vizije i frustracije i sve manje objašnjavaju činjenično stanje.

VL
NA
Nadalinaaa
22:32 05.05.2016.

O kakvoj slobodi medija pričamo kad se zna da 5 mega korporacija pokriva 90% medijskog prostora u svijetu? To su: Time Warner, News Corp, Bertelsmann, Viacom Disney. Tih 5 korporacija su u vlasništvu 2 dinastije: Rothschild i Rockefeller. Svi medijskiski sadržaji su strogo kontrolirani i moraju odgovarati agendi o svijetu kakvog žele njihovi vlasnici. Takvi mediji stvaraju paralelnu, virtualnu stvarnost. Naravno, za one koji im vjeruju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.