Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana Petrović:
Povratak na članak

Kada čujem riječ lista, popis nečega ili stup i lista srama, sva se stresem

S urednicom vanjske politike Nove TV porazgovarali smo o trenutačnoj političkoj situaciji u zemlji i hrvatskom novinarstvu. Kao i u svojim komentarima u Dnevniku, iskreno i britko progovorila je o Vladi, opoziciji...

Komentari 8

PI
pipnicar
18:24 07.02.2016.

Ostaje činjenica da lijepa nasa haubica nije sankcionirana, da je objavljen spisak branitelja a od 'Bazanićevog pjevanja Evo zore evo dana' Ivana se uopće nije stresla.

VL
DU
Deleted user
18:15 07.02.2016.

ivana sve sto kazete je super. ali za rijeci druge strane nitko nije odgovarao, nije pokrenuta medijska haranga i najbolje, nitko nije osudjen ili privremeno zabranjen. nazalost tu nema ravnopravnosti a prema tome niti jednakosti. a to je da paradoks bude veci interes i zelja lijevih non stop!

VL
BA
bakulušić
18:35 07.02.2016.

Svi su sotonizirali Crnoju a sada sami prave liste, popise, registre. Svi se zgražaju a svi potpisuju. Jer u Hrvatskoj postoje samo dvije strane. Mi i oni. Ili kao što Milanović reče: "Ili mi ili oni!". I odjednom, samo Crnoja problematičan. I svima normalno da Crnoja "izvisi". A ovima koji hrvatsko društvo dijele na progresivnu, urbanu, obrazovanu i ljevičarsku elitu s jedne strane i s druge, na zaostali, ruralni, neobrazovani, bezubi, domoljubni i desničarski polusvijet, pišu se hvalospjevi. Tu nema krivice, to je valjda normalno. I na kraju će Orešković biti za sve kriv.

VL
Avatar abakus
abakus
20:53 07.02.2016.

Gospođa Petrović se strese kad čuje riječ lista ili popis. Kaže da su to totalitarni izrazi koje moramo izbaciti iz javnog govora i da oni pripadaju tajno-policijskom govoru straha. Postavljam pitanje gospođi Petrović: Što je s listom, popisom (registrom) branitelja? Jeste li se stresli kad se o njegovom objavljivanju govorilo? Je li objavljivanje tog popisa/liste bio nedemokratski čin?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.