Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika čast
Povratak na članak

Ivan Šimonović postaje pomoćnik gl. tajnika UN-a za ljudska prava

U najužem izboru bili su još tri kandidata iz Brazila, Švedske i Argentine, a pomoglo je i što je Šimonović bio hrvatski veleposlanik u UN-u.

Komentari 16

MM
Mladen Miletić
01:14 04.05.2010.

Veliki su jaki i pametni uvjerili su one gore kako su pravi ! kako vidim zlo se piše dobro biti neče... Pozdravlja ih i slobodni demokrata Hrvat iz Bosne i čestita im na ljudskim pravima bjeganja u Bosnu i superer pravosuđarenju u Hrvatskoj !...

VL
MM
Mladen Miletić
01:20 04.05.2010.

tajnika UN-a za ljudska prava i intelegencija koja Balkan drži za pravo ljhudsko na Haračenje na Pretvorbarenje i bjeganac prko granice. Ljudsko pravo na granicu gladi i bjede u 21 stolječu u EU u slobodi u samostalnosti ... Nije too ništa jedva čekaju da neki naši Generali budu slobodni i kad odsluže da idu da i oni budu angažirani u ljudskim pravima u Afganistanu...

VL
YO
yohana
23:33 03.05.2010.

gospodin simunovic jednostavno nije po meni osoba koja ce nesto dobro napraviti .dosadasnji rezultati su nezadovoljavajuci .neke velike pomake nije napravio u hrvatskoj i mislim da apsalutno nije osoba za tu funkciju.

VL
MA
matijazaga
23:51 03.05.2010.

draga yohana, drago mi je imat priliku razgovarat sa nekim tako kompetentnim po tom pitanju kao sto si ti. molim te lijepo, reci mi u kratke crte sto je to u RH trebalo, sto jos teba i sto je napravljeno u pravosudju...bazirajuci se na onom sto si rekla, cini mi se da se jako dobro razumijes u te stvari. Ali ipak se bojim da i ti, kao mnogi drugi, samo lupe..., mene nekad zadivljava jedna stvar: u nasem narodu ima toliko pametnih ljudi, koji na svaku, ali bas svaku odluku ili potez bilo koga imaju nesto za reci (sto je naravno uvijek negativno). Isti ti, kada ih se stavi u poziciju da to nesto i konkretiziraju, onda jednostavno nestanu, nema nikoga...tako je kod nas uvijek. Draga yohana, meni se cini da si i ti jedna od tih. Ako si vec toliko kompetentna pa da znas sto je Simonovic propustio ili sto je mogao bolje napraviti, molim te da napises jedan \"paper\" pa cu ti ja pomoci osobno da ga objavis pa ces, po svemu sudeci, imati velike sanse da postanes, ne zamjenik tajnika UN-a, nego i sam tajnik UN-a ako ne i nesto vise. Hvala

VL
Avatar pozitiva
pozitiva
00:03 04.05.2010.

Svaka cast gospodine Ivan Simonovic.Ipak zao mi je sto najbolji Ministar pravosudja do sada, odlazi s te funkcije.Nazalost,nasi najbolji kadrovi napustaju zemlju.

VL
Avatar possibilis
possibilis
00:20 04.05.2010.

nekako mi se cini da su jako blizu: oslobadjanje Gotovine i otvaranje 23. poglavlja (pravosudje- \"topnicki dnevnici\"). bas bi bilo dobro (za engleze) da netko nesposobniji preuzme pregovore....

VL
PG
praseca gripa
00:21 04.05.2010.

Gospodine Simonovicu, povedite sa sobom i Predsjednike,aktualnog i vjecnog,ako je ikako moguce! Hvala Vam unaprijed gdje culi i ne culi!

VL
OB
-obrisani-
02:29 04.05.2010.

Hebi ga, bas kad smo dosli blizu mafijasima i lopovima, Simonovic odlazi i sada nam treba jos deset godina da dodjemo u istu poziciju. Bad luck!

VL
OB
-obrisani-
04:02 04.05.2010.

Dokazi potiv generala Gotovine ( za ratne zlocine) ne postoje iz jednostavnog razlog jer POBJEDNICIKI general nije masovni ubojica poput Mladica i nista mu se ne moze pripisati jer nije( nogometnim rijecnikom) prljavi igrac. Mogu shvatiti da me neprijatelj mrzi i da mi podmece ali kada to radi \"moj\" sugradjanin, jednostavno poludim.Koliko moras biti pokvaren da bi svedocio(neistine)protiv vlastitog prijatelja, gradjanina,generala?

VL
CH
chino49
08:38 04.05.2010.

Čestitam gospodinu na promaknuću, neka mu je sa srećom i neka nas ne sramoti vani. Ipak bojim se da nije baš nešto pretjerano napravio od kad ga je Sanader postavio. Čini se da je samo kopao rupu da zbriše van, ko fućka pravosuđe. Možda griješim! Podsjetite me koji su to njegovi fenomenalni potezi bili.

VL
OB
-obrisani-
09:44 04.05.2010.

Šimonoviću se po izgledu i govoru ne primjeti da dolazi sa zapadnog balkana..Pametan je i kulturan...Naveliko izudara iz svoje okoline i nije čudno da odlazi na posao u svijet..

VL
Avatar punkufer
punkufer
11:23 04.05.2010.

Koliko toga ostaje iza njega nedovršeno? Ili nezapočeto?

VL
KU
kumajela
12:14 04.05.2010.

1. Što mi time dobivamo? 2. Koliko smo to i čime platili?

VL
KU
kumajela
12:15 04.05.2010.

Dakle, Šimonović nam odlazi u sladoledare.

VL
OB
-obrisani-
13:09 04.05.2010.

http://hrsvijet.net novi portal kojeg uređuju mladi ljudi, jedini bez žutila i big-brotherovskog zatupljivanja masa. piše o onome o čemu šute kontrolirani mediji (svi mediji u hr). PRIDRUŽI SE, INFORMIRAJ SE, UČESTVUJ, DOPRINESI HRVATSKOJ ! ! pročitaj tko je stvarni vlasnik vlasnik večernjeg. http://hrsvijet.net

VL
KR
kreativac
20:04 04.05.2010.

Baš za ljudska prava. Imali smo priliku vidjeti kako to radi u Hrvatskoj, posebno kad govorimo o pravima djece...tu se baš pokazao. blago njemu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.