Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANOŽIĆEV NASLJEDNIK

Ivan Bosančić na čelu HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije

Vinkovci: Svečana sjednica povodom Dana grada
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
04.02.2024.
u 11:28

Govoreći o svojoj novoj političkoj dužnosti, Bosančić je rekao kako mu to predstavlja iznimnu čast, ali i izazov te je napomenuo kako je HDZ Vukovarsko-srijemske županije jedna od najjačih županijskih organizacija stranke uopće u Hrvatskoj

Gradonačelnik Vinkovaca i predsjednik vinkovačkog HDZ-a Ivan Bosančić od jučer je vršitelj dužnosti predsjednika HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije. Ta odluka donesena je na sjednici županijskog odbora stranke, a pozitivno mišljenje prethodno je dao i predsjednik stranke Andrej Plenković.

Na taj način potvrđena su višetjedna nagađanja tko će na ovoj poziciji naslijediti Maria Banožića koji je prije nekoliko dana podnio ostavku. Tako će Bosančić kao čelnik županijskog HDZ-a predvoditi HDZ na predstojećim parlamentarnim izborima koji će mu biti prvi, i to veliki test. Govoreći o svojoj novoj političkoj dužnosti, Bosančić je rekao kako mu to predstavlja iznimnu čast, ali i izazov te je napomenuo kako je HDZ Vukovarsko-srijemske županije jedna od najjačih županijskih organizacija stranke uopće u Hrvatskoj

- Pred nama je intenzivan period u kojem će snaga zajedništva članova HDZ-a igrati veliku ulogu. S jasnim ciljevima podizanja kvalitete života stanovnika svih naših gradova i općina, posebnim naglaskom na rastu gospodarstva, stvaranju novih radnih mjesta i općenito unaprjeđenju životnog standarda, ulazimo u nove izazove u kojima možemo biti sigurni u snažnu potporu premijera Andreja Plenkovića i Vlade Republike Hrvatske - rekao je Bosančić.

Dodao je i kako ova nova dužnost neće utjecati na njegove obveze kao gradonačelnička jer je, kako je rekao, okružen vrijednim i sposobnim ljudima te da će stoga uz njihovu pomoć sve svoje zadaće izvršavati s jednakim predanim pristupom kao i do sada.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Banožić skrivio tešku prometnu nesreću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije