Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pakistan
Povratak na članak

Istražuje se kako je Bin Laden mogao tako dugo biti u Pakistanu

Premijer Jusuf Riza Gilani kazao je da će istraga ići do kraja, ali je usput optužio SAD da je narušio pakistanski suverenitet

Komentari 11

MN
MA NEMOJ!
20:45 09.05.2011.

ADMINE zašto sam obrisan? zbog COVER STORy-a? kao ono, političari samo istinu govore, a mi svi kao mutavci tome vjerujemo? Ajde onda ti ponekad podcrtaj sa 100% sigurnosti istiniti članak !

VL
RI
Riznica
20:33 09.05.2011.

Bin se pojavio misteriozno i nestao misteriozno ali da Pakistan nije znao za americke helikopre i komandose na njihovom teritoriju nije moguce... Sve je ovo jedna obicna propaganda...

VL
OB
-obrisani-
21:11 09.05.2011.

Mislim da Pakistanu zapravo nije bitno kako je jedan terorista mogao nesmetano živjeti s njima (a sumnjam da nisu znali) no, bitno je da lije ubijen ili ne po PS-u! Svašta!

VL
SP
sper
21:12 09.05.2011.

pakistanska slavna vojska nije sprijecila stotine napada na svoje gradove tako da cisto sumnjam da bi znala sta ameri rade. A sto se tice bin ladena, nasi dragi susedi hoce da kazu da je to sve urota zlih amera, nitii ima bin ladena, niti terorista, a niti albanaca na kosovu, sve je to urota radi nafte, minerala ili cega vec ne... ... a Gadafija samo skidaju jer je srpsko oruzije kupovao! Citav svet se urotio protiv vas dragi susedi.

VL
OB
-obrisani-
21:14 09.05.2011.

A možda je živio pod zaštitom cije, u njenom susjedstvu, a možda je i ta zgrada bila cijina ?

VL
OB
-obrisani-
21:28 09.05.2011.

ako je cia stvorila al kajdu i bin bina, ako ga je skrivala, onda nema teorija zavere - sve je istina - katastrofa 911, sa miniranjem blizanaca i pentagona, sa tobožnjim otmicama i udarima putničkih zrakoplova, djelo je izdajničke cie

VL
BC
BCA
23:09 09.05.2011.

Nedavno su neki ovdje sadistički uživali u ubojstvu. Sada vidim nešto tanka rasprava!

VL
IR
irani
07:18 10.05.2011.

Pakistanci moraju odluciti tko su i sto rade. . Stotine vojnika u civila je ubijeno od talibana i al qaide, a s druge strane talibani i al qaida imaju presutnu ili manje presutnu podrsku tih istih. Sve ove \"velike\" izjavee nako uspjesne americke operacije su samo poziranje za domacu uporabu.

VL
TY
tyrlitava
21:35 10.05.2011.

Osama je vec nekoliko puta bio na nisanu snajperista americke vojske i kad je snajperist pitao \"imam ga, dajte mi odobrenje za likvidaciju\" dobio je odgovor obustavi akciju. Americka posla, ma dajjjjj koje je on tornjeve porusio ? i ti ce transkripti jednog dana iscurit na vidjelo samo dok ameri sazriju kao sto smo mi, Peter Galbrait \" to sto je hrvatska isporucila svoje generale u pobjednickom ratu potvrdjuje da je hrvatska sazrela\".

VL
OR
orisis
12:53 11.05.2011.

potvrdjuje da je hrvatska sazrela\". .....Rumunjska je sazrela , bugarska sazrela,grchka je sazrela?Sazrela za shto?Hrvatskoj se ne mozhe dozvoliti da udje u Europu kao pobjednica!Josh bi mogli ,Francuzima i Njemcima prigovarati !?Dragi moj hrv.se trebala pokoriti dugim i glupim odredbama:prvo morate ovako,onda ovako ,poslije ono prvo se treba popraviti ,onda neshto drugo nije dobro...Turska je u istoj situaciji

VL
OR
orisis
13:02 11.05.2011.

Ne razumijem zashto Amerikanci ochekuju od Pakistana \"vjernost\"t?Ta se veza odrzhava samo zbog americhkog novca !Ako su oni mogli naplatiti od amera odanost oni istom mjerom mogu naplatiti od bilo kog drugog pa tako i od Ben Ladena!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.