Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 2016. godini
Povratak na članak

Istraživački novinar Darko Markušić za tekst o SDP-u osvojio HNiP-ovu nagradu za najbolji novinarski rad

"Htio bih istaknuti da je stanje u hrvatskim medijima lošije nego ikad prije. Istraživačko novinarstvo njeguje se još samo na pojedinim portalima, u glavnim medijima gotovo da ga i nema jer ga je teško kontrolirati"

Komentari 2

PR
principjelannotsdp
16:57 19.12.2016.

Komu nije jadno da ankete IPSOS "nabacuju" 5 do 10% SDP-u? Dobro došli novinari koji to istražuju. Problem je što partija i mediji to skrivaju od građana.

VL
DU
Deleted user
15:06 19.12.2016.

Jake li nagrade, minorna nazovi novinarska udruga dijeli priznanja svojim članovima. Politički vrlo obojeni govor nagrađenog najviše govori o kakvom se tu "novinarstvu" radi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.