Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
8 napada
Povratak na članak

Istraga UN-a i OPCW-a okrivila sirijsku vladu za napade kemijskim oružjem

Jednogodišnja istraga UN-a i OPCW-a, koju je jednoglasno odobrilo Vijeće sigurnosti UN-a, usredotočila se na devet napada u sedam sirijskih područja, u kojima je zasebna istraga OPCW-a već utvrdila da je ondje vjerojatno bilo korišteno kemijsko oružje.

Komentari 10

PL
@ploto@
08:23 25.08.2016.

UN i OPCW su odavno postali igračke u nizu kojima upravljaju globalni cionistički teroristi.Opet izmišljene optužbe protiv vlade Bashar Assada.Ta bolesna zločinačka gamad nema mira.Iako su odavno bili dostupni dokazi da su vehabije dobivali preko Turske bojne otrove i koristilii ih u false flag operacijama tipa "pobij i optuži protivnika",nikad se "nije moglo" dokazati uporaba istih jer su to ciofašisti sve blokirali.Toliko su sve korumpirali,potplatili i onečistili svojom bolesnom pohlepom,kriminalom i zločinima,da život na ovom planet postaje neizdrživ.Ta je grupa ljudi neprijatelj cijelog čovječanstva.

VL
PL
@ploto@
08:26 25.08.2016.

Sjećate se masakra Kurda u Iraku,kad ih je oko 5000 civila pobijeno sa bojnim otrovima koje je CIA dala Saddamu Huseinu da njime ubija Irance za vrijeme iračko-iranskog sukoba.Na kraju su Saddamu na poticaj USA sudili za taj zločin radi kojeg je osuđen na smrt.Njima nitko nije sudio.Gamad zločinačka retardirana.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
11:18 25.08.2016.

Glavni tajnik reče i ode loviti Pokemone.

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
11:45 25.08.2016.

A rusi su ih zalili svinjskom masti

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
11:53 25.08.2016.

Cinizam, napali su sekularnu državu iz Jordana, Iraka, Turske, izraela i Libanona s preko 100.000 islamista. Klasična vojska se nije mogla nosit s asimetričnim ratovanjem uz obav.podporu u realnom vremenu. Pitanje je koliko je prenosivi pzo sustava,, kemijski bombi završilo u rukama ekstremni grupa. Vjerovatno je kriv Asad

VL
AA
aabbcc
10:28 25.08.2016.

Dvije atomske onako kao na Japan i zavrsiti rat bez istrage.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.