Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubijeni Marinko Tomić i Luka Ćosić
Povratak na članak

VIDEO Isti dan u istoj četvrti izbodene dvije osobe, Brođani šokirani: Ubojstva ipak povezana?

U samo nekoliko sati ubijeni su Marinko Tomić (49) i Luka Ćosić (80)

Komentari 4

KR
Krasny
21:59 25.10.2016.

Moj Brat Marinko Tomić ima dvoje djece, kćer koja se zove Manila i sina koji se zove Kruno. Ima i šestero unučadi. Oni ne žive u BiH niti su ikad živjeli, nego u Ivanić Gradu. Istina je da je imao poroke i bio sklon alkoholu ali imao je i svoje vrline koje nitko ne želi spomenuti. Zato molim vas dozvolite nam da tugujemo u miru bez lažnih i neprovjerenih informacija, jer znajte da se i vama može dogoditi tragedija u trenu i promjeniti vam život zauvijek kao i nama. Hvala svima na iskrenoj sućuti. Dario Krasnovsky brat tragično preminulog Marinka Tomića.

VL
MP
mparac3
07:03 26.10.2016.

Osobe su ubijene nedaleko jedna od druge, skoro u isto vrijeme, i na identičan način - odvijačem, pa je Hrvatska policija pravilno zaključila da ubojstva nisu povezana.....🙄

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.