Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivi smjer

Istarski ipsilon: 79-godišnjak vozio u suprotnom smjeru!

otvaranje ipsilona (1)
Duško Marušić/PIXSELL
04.07.2011.
u 14:20

Automobilom je upravljao 79-godišnji muškarac iz Pule protiv kojeg je izdan prekršajni nalog. Svojom vožnjom, srećom, nije uzrokovao prometnu nesreću

Zbog neznanja, rastresenosti ili avanture jedan je 79-godišnji muškarac u nedjelju vozio Istarskim ipsilonom u suprotnom smjeru te ugrozio druge vozače.
 
U nedjelju je policija dobila dojavu da se kolnikom autoceste A9  u suprotnom smjeru, od ulaza Vodnjan-sjever u smjeru Kanfanara, kreće osobni automobil Fiat Uno. U suradnji s Bina Istrom poduzete su sigurnosne mjere te su odmah upućene policijske ophodnje kako bi se zaustavilo vozilo koje se kreće u suprotnom smjeru.

Policijski službenici zatekli su u vožnji autocestom u pogrešnom smjeru spomenuti osobni automobil pulskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 79-godišnjak iz Pule kojem je zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izdan prekršajni nalog.

Komentara 3

TY
tyrlitava
16:57 04.07.2011.

nije to nist, kad je dosao prvi tv u selo da vam je bilo to vidjet

HU
hudyboy
19:08 04.07.2011.

Glavno da se kazneno progoni kada ti nađu i h***** opušak od jointa, ali voziti u suprotnom smjeru SAT VREMENA je očito puno bezopasnije za ovo naše europsko društvo. Glavno da mladi vozači su na tapeti, a iskreno neznam ni za jedan slučaj da je mlađi vozač jurio u suprotnom smjeru. Iznad 65 godine života treba nastupiti mirovina i kraj vozačke karijere. Nemaš se kaj u 80-toj vozikati okolo i biti tempirana bomba. Ne vidim razliku zašto ne bih polagali sa 15 godina? Pamet je sigurno svježija i imaš ju za razliku od 80 godišnjaka. Što se tiče zrelosti, po meni je opet bolje biti malo nezrel, nego da si sazrio i uvenio još krajem prošloga vijeka.

TY
tyrlitava
22:04 04.07.2011.

4.07.2011. u 19:08h hudyboy je napisao/la: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ nemoze se dat vozacka 15-to godisnjaku iz razloga sto se moze desit da svojom krivicom napravi prometni prekrsaj za koji je predvidjena zatvorska kazna a sa 15 godina nemoze ic u zatvor pa cak niti platiti vecu novcanu kaznu. odkud ? 15-to godisnjak ne radi nigdje da bi mogao zaradit placu, jedino sto bi mogli je j#### mu mamu i nist vise, eto to bi bilo to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije