Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao u monty pythonu

Ispred parlamenta prosvjed golih aktivistica, unutra naguravanje

ukrajina parlament (1)
AFP/Pixsell
12.12.2012.
u 22:36

Vjerojatno se nitko nije nadao da će prvo zasjedanje novog saziva ukrajinske Rade više nalikovati humorističnoj emisiji negoli ozbiljnom političkom događaju

Ne, ovo nisu scene iz nekakvog komičnog skeča već je ovako izgledao pokušaj današnjeg prvog zasjedanja novog saziva ukrajinskog parlamenta. No prije negoli su se strasti uzavrele u zastupničkim klupama, zastupnike su, unatoč niskim temperaturama, pred ulaskom u Vrhovnu Radu dočekale gole aktivistice Femena, javlja euronews.

Prosvjedujući protiv korupcije, četiri djevojke odupirale su se policiji koja ih je nakon nekog vremena obuzdala i od zgrade Vrhovne Rade odvukla po snijegu. Taman kad se učinilo da je cirkus priveden kraju, uslijedilo je još jedno iznenađenje. Nakon što su dvojica zastupnika optuženi za prelazak u provladin tabor, i to od svojih dojučerašnjih stranačkih kolega, izbila je svađa i naguravanje u kojem je nekoliko bivših članova stranke Svoboda izgurano iz dvorane prije polaganja zakletve.

Incident je odgodio usvjanje prijedloga Viktora Janukovića koji bivšeg premijera Mikolu Azarova ponovo želi postaviti na čelo ukrajinske vlade.

>>Ukrajinska konobarica godinama pljuvala političarima u hranu

Ključne riječi

Komentara 1

UK
UKUSA
06:29 13.12.2012.

VL ovaj put ste bili dobri.hahhaaaaa ...Zivjele putane, lopovi i politicari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije