Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednji pozdrav

Ispraćaj malene lavice Nore Šitum u subotu u Zadru

'nora5_nnn_unu_200313'
Facebook
25.03.2013.
u 19:22

Nora Šitum, miljenica cijele Hrvatske, preminula je u Dječjoj bolnici u Philadelphiji ne dočekavši početak eksperimentalne terapije za koju su građani humanitarnom akcijom prikupili 5,3 milijuna kuna u nadi da će se spasiti ovaj mladi život

"Dragi prijatelji, obavještavamo sve one koji žele prisustvovati, da će se pogreb naše drage Nore održati u subotu, 30. ožujka 2013., u 12 sati na gradskom groblju Zadar.
Norina obitelj"

Poruka je to kojom su članovi Norine obitelji putem Facebooka obavijestili sve građane o terminu kada će svojoj djevojčici, preminuloj nakon borbe s  teškom bolešću, uputiti posljednje pozdrave i ispratiti je na vječni počinak.

Podsjetimo, Nora Šitum, miljenica cijele Hrvatske, preminula je u Dječjoj bolnici u Philadelphiji ne dočekavši početak eksperimentalne terapije za koju su građani humanitarnom akcijom prikupili 5,3 milijuna kuna u nadi da će se spasiti ovaj mladi život.  Nakon gljivične infekcije koja joj je zahvatila mozak, Nora je preminula u bolnici.

>>'Nora, u cijeloj Hrvatskoj za tebe noćas gore svijeće'

>> Umrla je Nora Fora Strašni Lav

>> Norina majka: Otišla je mirno i spokojno. Prelijepa kao i uvijek

Komentara 19

MI
mirony
20:12 25.03.2013.

Zbogom hrabra lavice i miran ti vječni sanak.

JF
Jozo Filipović
20:23 25.03.2013.

Počivaj u miru Božijem Strašni Lave. Kada god vidim tvoju sliku ili čujem tvoje ime idu mi suze na oči. Za jedinstvo Hrvarske više si ti učinila sa tvojim kratkim i surovim životom nego svi Hrvatski Poltičari zajedno. Da bi tvoje ime ostalo viječno u sječanju Hrvatska država bi trbala jednu diječiju Bolnicu koja ljiječi bolesti od koje si ti bolovala nazvati: Diječija Bolnica-NoraStrašni Lav

HR
hrvatin
19:45 25.03.2013.

Mirno spavaj mali andjele u drustvu andjeoskih zborova tamo u gradu vjecnog svijetla.Svi te nosimo u srcu I mislima.Zbogom do novog susreta u Kraljevstvu Gospodinovom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije