Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jutros

Ispod koranskog slapa u središtu Karlovca pronađen utopljenik

utopljenik (1)
Foto: Dominik Grgurić/PIXSELL
1/3
10.07.2010.
u 11:54

Uzrok smrti još nije službeno poznat, no Karlovčani kažu kako je sigurno riječ o tome da ga je izdalo srce.

KARLOVAC- Ispod koranskog slapa u središtu Karlovca jutros oko 10.30 sati pronađen je utopljenik starije životne dobi.

Utopljenik kojeg su kupači na Korani u Karlovcu pronašli i o tome obavijestili policiju je Zdravko Kramberger (64). Dugogodišnji zaljubljenik u rijeku i pecanje, život je nažalost završio upravo u Korani koju je, ističu poznanici, volio više od svega.

Uzrok smrti još nije službeno poznat, no Karlovčani kažu kako je sigurno riječ o tome da ga je izdalo srce ili je eventualno lupio glavom (no, tragovi koji bi upućivali na tako nešto nisu pronađeni), jer je pokojni Kramberger bio izuzetno dobar plivač.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije