Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za ljepši Božić

Isplata danas: Ratu duga dobiva 140 tisuća umirovljenika

umirovljenik
Željko Mršić/PIXSELL
20.12.2012.
u 10:30

HPB Invest danas će isplatiti predzadnju ratu duga umirovljenicima koji su zatražili sporiju i potpunu isplatu. Vlada je za tu namjenu osigurala 820 milijuna kuna.

HPB Invest danas će isplatiti predzadnju ratu duga umirovljenicima koji su zatražili sporiju i potpunu isplatu. Vlada je za tu namjenu osigurala 820 milijuna kuna.

Novac će primiti više od 142 tisuće umirovljenika. "Prema planu, HPB Invest će u četvrtak isplatiti šestu ratu za 127.350 članova fonda iz osnovnog registra koji su odabrali B-model isplate te petu ratu za 15.324 člana koji su odabrali B-model isplate iz registra obiteljskih i najviših mirovina", izvijestili su iz HBP Investa.

Za ljepši Božić

Dodaju da će novac uplatiti izravno na tekuće račune i štedne knjižice umirovljenika ili će ga isplatiti u poštanskim uredima putem uputničkog naloga koji su članovi fonda dobili na svoje kućne adrese.

"Uputnički nalog služi za gotovinsku isplatu sredstava na šalterima Hrvatske pošte, a vrijedi do 31. siječnja 2013. godine. Ako članovi fonda do tada ne podignu svoj novac, trebaju se javiti u HPB Invest kako bi dogovorili način isplate", pišu iz HPB Investa.

Sve dodatne informacije vezane uz fond mogu se dobiti na besplatnom telefonu HPB Investa 0800 8005, za pozive iz inozemstva na broj telefona 00385 1 5550 440. Isplata ovog novca sigurno će razveseliti umirovljenike koji će zbog nje ljepše proslaviti Božić.

 

Komentara 2

CH
Chisinau
10:52 20.12.2012.

Dati će ovim siromasima neku siću da ne crknu od gladi.Čije je i koga to zavaravaju vrli nam bivši i sadašnji vlastodršci. To bi oni mogli dati sa svojih bankovnih računa tako da ni osjetili nebi koliko im fali novaca na tom računu.Jadan moj hrvatski narode a i umirovljeniče.

TO
Toni50
12:57 20.12.2012.

Za ljepši Božić zamisli kako ti je ljep kada dobiješ svoje nakn godine i godine I to samo dobije jedan dio koji je svjestan i koji je ipak doživio tu sreču da je sud presudio lopovima da ipak vrate ukradenoo oteto .... Veliki dio je umro ne dočekavši ne doživjevši tu hrvatsku pravdu i poštenje.... Isplata danas: Ratu duga dobiva 140 tisuća umirovljenika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije