Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje za ubojstvo

'Ispitivanje u policiji bilo je 30 sati mučenja. Skidali su me, tjerali da guram zid, polijevali vodom...'

Kristijan Stojanović
Foto: Vanja Zubčić/PIXSELL
27.05.2014.
u 18:07

Kazao je to svjedok I.M. na suđenju Kristijanu Stojanoviću za ubojstvo Ive Stipetića

– Ispitivanje u policiji bilo je 30 sati mučenja. Skidali su me, tjerali da guram zid, polijevali vodom... – ispričao je svjedok I.M. Na suđenju Kristijanu Stojanoviću za ubojstvo Ive Stipetića na Kočinjem brdu iznad Klisa u prosincu 2010. godine.

Svjedok se, priznaje, većine detalja ne sjeća jer se pola života bori s ovisnošću o heroinu. Toga dana bio je na heptanonskoj terapiji, popio je apaurin i nešto alkohola. Izjavio je kako je sve detalje u iskazu o Stojanovićevu autu, Seat Leonu koji je dovezao na pranje u praonicu na Križinama, rekla zamjenica županijskog državnog odvjetnika, a on je potpisao zapisnik. Stojanovićev odvjetnik Željko Gulišija prigovorio je sucu Zoranu Kežiću jer u zapisnik nije unio dio koji je I. M. govorio o policijskoj brutalnosti, kao i to što ga je počeo ispitivati prije zamjenice županijskog državnog odvjetnika. Čak je zaprijetio otkazivanjem punomoći, nakon čega se javio i Stojanović ustvrdivši kako će zaista otkazati punomoć odvjetniku jer je tu riječ o njegovu životu, a nema pravde. No, Kežić je sve to odbio, a Stojanovića uputio neka ne prijeti otkazivanjem punomoći, već neka to napravi ili šuti.

Svjedočio je i B. M. koji je vidio Stipetića na dan ubojstva u teretani. Međutim, kaže kako Stipetićeva djevojka laže da joj je rekao da je bio u društvu sa Stojanovićem. Izjavio je da je Stipetić bio sam. Inače, svjedok Stojanovića poznaje petnaestak godina, a pokojnog Stipetića je znao oko dvije godine.

>>Suđenje za ubojstvo Ive Stipetića (22) kod Klisa

Komentara 5

BA
bandido
19:16 27.05.2014.

apsolutno suditi policiji zbog okrutnosti.. kak su se samo usudili.

NA
navyseal0
20:29 27.05.2014.

Hehehehe nadam se da si gurnuo taj zid......mogao si još i cvijeće brati i tako...imamo metoda koliko hoćeš!! Šta si mislio da ćeš dobiti lignje na žaru, vino te cigaru + 1000eur džeparca? hehehehe

LU
Lujo123
22:19 27.05.2014.

Kak su mogli ovoj umiljatoj stvari to delati? Pa na licu nove stvari se vidi da je nevin, da mrava nebi zgazil, da je pošten i privržen pravu i pravdi. Nego, a zakaj mu nisu namestili bubrege - mi sese vidi da mu bubregi stoje falš. Marš lupežu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije