Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obala Bjelokosti

Išli prema stadionu: U stampedu poginulo 60 ljudi, 200 ozlijeđenih

Obala Bjelokosti
Scrennshot/YouTube
01.01.2013.
u 13:22

Incident se dogodio u utorak u jutarnjim satima u centru grada blizu stadiona gdje se održavao vatromet. Među žrtvama je mnogo djece.

Najmanje 60 ljudi je poginulo, a još oko 200 je ozlijeđeno u stampedu koji je nastao tijekom proslave Nove godine u glavnom gradu Obale Bjelokosti Abidjanu, piše BBC.

Incident se dogodio u utorak u jutarnjim satima u centru grada blizu stadiona gdje se održavao vatromet.

Još uvijek je nejasno što je uzrokovalo stampedo u kojem je poginulo mnogo djece. Rođaci su došli na mjesto nesreće kako bi doznali sudbinu svojih nestalih. Očajna majka devetogodišnjaka kazala je lokalnim medijima da je "upravo vidjela sva ta tijela, ali ga ne može naći".

 

 

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
13:42 01.01.2013.

Hm Sirotinjo i Bogu si teška. Ali sirotinja to voli, da boli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije