Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija:
Povratak na članak

'Islamski terorizam' odgovoran je za napad u Londonu

Napadača koji je po mišljenju istražitelja djelovao sam i za kojega čin još nitko nije preuzeo odgovornost, nakon toga je "ustrijelio drugi policajac", rekao je Mark Rowley iz protuterorističke policije

Komentari 7

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
07:55 23.03.2017.

ja sam napisal kak je lik bradat i ćelav i izgleda kao vehabija,pa ste mi obrisali komentar

VL
DS
ds
14:12 23.03.2017.

Neka,neka,neka i dalje pomažu Islamiste.Ovo suđenje u Hagu je njihov i balijski udruženi zločinački poduhvat,a ovi im ovim kažu,hvala.

VL
IC
ice12
16:17 23.03.2017.

Negdje sam procito da ce sljedeci grado nacelnik Medine biti Christofer, i da ce zivot u multikulti Arabiji biti neizbjezan i da ce tamo biti gradske cetvrti u koje muslimani nece smjeti ulaziti...

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:18 23.03.2017.

a kako nazvati terorizam zapadnih demokratskih i civiliziranih zemalja kojeg tako rado provode po iraku, siriji, sjevernoj africi, afganistanu...? da to nije kršćanski terorizam, jer kršćanske zemlje napadaju muslimanske. jedina kršćanska zemlja koju je zapad napao je srbija prije 20-akak godina! nekako jako selektirani napadi, ne.. čudno da zapad ne napada npr. izrael, jer stalno napada susjede, uništava im elektrane, okupira im dijelove teritorija. rusija je pod sankcijama radi krima, a izrael radi golana nije. u čemu je ona bitna razlika, ha? dvostruki standardi, ne. pa jednom i oni dolaze na naplatu. i to onima koji zatvaraju oči nad jednim zločinom,a druge osuđuju. a ne čine ništa. tj. ono što oni čine jest pomaganje zločincima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.