Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNIŠTILI NIMRUD
Povratak na članak

Islamska država 'sravnila sa zemljom' drevni asirski grad

Nimrud se nalazi na sjeveru Iraka, 30-ak kilometara južno od Mosula. Izgrađen je oko 1250. godine prije Krista

Komentari 6

MR
mrkoje
14:51 06.03.2015.

svaka drzava rusi i pravi, to je njeno pravo

VL
GE
gemist
10:20 06.03.2015.

Cital sam vec negdje o tome,onaj kip sa glavom lava su bradate spodobe stemale da ga uniste,niko od osvajaca u proslosti od Turaka do Nijemaca i onih prije to nije dirao,ali ovi barbari jesu

VL
DU
Deleted user
10:40 07.03.2015.

vidim neki koji sebe nazivaju velikim hrvatima, nesto zaboravljaju da donedavno su oni ti bili koji su rusii povijesne spomenike, samo jedan primjer STARI MOST u Mostaru, da ne nabrajamo sve ostale. drugi put kada pomenete ove barbare onde recite i da su dijelovi iz vaseg korpusa bili i ostali barbari istog mentalnog sklopa

VL
BR
brojevi
11:10 06.03.2015.

Sa gađenjem se mogu prokomtirati ovakovi događaji. Međutim, brinu stavovi *zapadnih zemalja* koji, zbog *sitnih interesa*. dozvoljavaju ovakav mračni primitivizam. Velike povjesne civilizacije, oslabljene unutarnjim sukobima, nestajale su u najezdama barbarskih plemena.

VL
HO
homofob
08:06 07.03.2015.

Primitivci se dice rusenjem jer nista nisu niti pokusali niti uspjeli kreirati!

VL
HO
homofob
08:08 07.03.2015.

Ne zaboravimo da su muslici ti koji su unistili lica svinga ispred egipatskih piramida, muslici su ti koji su unistili stare psaharske gradove i biblioteke! Nazadna primitivna "religija"!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.