Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Abu Mutaz al-Qurashi
Povratak na članak

Islamska država potvrdila da je poginuo jedan od njihovih vođa

"Amerika slavi ubojstvo Abua Mutaza al-Qurashija i smatra ga velikom pobjedom"

Komentari 1

FO
ForeignLegion1987
10:09 14.10.2015.

udri putine satri tu islamisticku gamad sto sebe nazivaju muslimani,,,a pravi muslimani ih se srame jer su sramota islama,,,,zahvaljujuci njima danas svijet gleda drugacije na islam....i ako zaista zele muslimani mir onda ce se morati aktivno ukljuciti u borbu ,,,raznog oblika ,,,medijskog ,,,borbenog,,,i na svaki moguci nacin tako ce sprati krv sa sebe,,,putin je jedini dobro uradio,,,i on ce ih smlaviti i vijecno mu hvala na tome...ostali koji danas namjestaju putinu,,,mogu mu,,,d ane kazem sta,,,putin ovim potezom je smlavio dvije muhe istodobno ,,,ameriku i ove bolesnike samozvan isil...jos jednom hvala putinu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.