Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIDER OPORBE:
Povratak na članak

'Islamska država 
dosad nikada nije ušla u pravi rat sa sirijskim režimom'

Assadov režim koristi ekstremizam, a sebe ​​predstavlja kao sekularnu snagu koja štiti manjine i stabilnost

Komentari 8

LD
lopov drpiga
21:17 22.10.2014.

Dr. Abdelbaset Sieda istaknuti je lider oporbene Sirijske nacionalne koalicije.... A ista ta koalicija je do prošle godine bila u savezu sa Islamskom državom... Možda bi nam gospodin mogao i objasniti kako to da je svaki četvrti poginuli pobunjenik stranac i kako to da je za predsjednika Asada na izborima glasalo preko 70% birača...

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
22:00 22.10.2014.

Ne, samo su granatirali Damask, Alepo, Homs, osvojili nekoliko vojnih baza i zauzeli nekoliko naftnih polja, te dekapitirali nekoliko stotina vojnika, a ubili vise tisuca, sto se ne moze smatrati ratom, radi se o pikniku. Nivo novinarstva (po narudzbi specijalnogg rata protiv Asada) je stvarno "visok".

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
21:31 22.10.2014.

A onaj pokolj zarobljenih sirijskih vojnika u kolovozu ove godine je optička varka? "Freedom fighteri" nastavljaju bezobrazno lagati!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
23:05 22.10.2014.

A morti nam bi naša štovana "ministarka inostranih" mogla pojasnit tko su na kraju naši saveznici koje je ona priznala !?

VL
MX
Mister X
21:15 22.10.2014.

'Islamska država 
dosad nikada nije ušla u pravi rat sa sirijskim režimom' Nije ni sa Amerikom a dali je obratno ?

VL
Avatar Alfons_x
Alfons_x
07:30 23.10.2014.

Ovo je jedinstven dokaz da članke piše obavještajna zajednica. Novinarstvo kao takvo je izumrlo. Svedeni su na daktilografe koji će ispisati i potpisati unaprijed sročeni tekst. bravo........ Čak u Hrvatskoj ima velik broj ljudi koji su pola radnog vijeka provelii u Siriji, ima i onih koji su doživjeli ratna djelovanja, onih koje su sirijske snage po cijenu svog života štitile od islamista odnosno "oporbene vojske" kako su im zapadne novine tepale.. Ima i onih koji još uvijek održavaju stalne kontakte sa svojim prijateljima sirijcima..Zar je tako teško pitati te ljude za viđenje stvari, zar je doista sve što "slobodni" novinar smije - prepisati naručeni članak? Sramota. Daleko od toga da ovakvim člancima vjeruje tek pokoji Hrvat, upitnog intelekta, ono što je poražavajuće činjenica je da svi ostali uviđaju u kakvoj zemlji "sloboda i demokracije" živimo - ne samo mi u Hrvatskoj, nego cijeli "zapadni" svijet. Orvelova "1984" i njihovo "ministarstvo istine"

VL
VL
Vlado1111
08:33 23.10.2014.

To je propaganda sirijske opozicije i USAa

VL
KI
Kissinger
11:43 23.10.2014.

koje podaničko novinarstvo,i onda se čudite što vam je remitenda u porastu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.