Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZIVAJU NA RUŠENJE NJEMAČKE DRŽAVE

Islamisti žele srušiti demokraciju i uspostaviti kalifat u Njemačkoj

08.04.2024.
u 20:07

Dvostruki moral: zbog znatno benignijih stvari pokreću se postupci protiv desnih ekstremista iz AfD-a, dok se ne reagira na islamističke pozive na rušenje Ustava

Ključne riječi

Komentara 88

Avatar ljutapica
ljutapica
20:18 08.04.2024.

Ne riješimo li se Islama u državama Europe, čekaju nas građanski ratovi. Ili to ili čudna smrt Europe.

ME
Mentalist2018
21:05 08.04.2024.

Ne poštujući islam ?? Slušaj ovo sad, imamo pripreme u Međugorju s nama igrač islamske vjeroispovijesti,ulazi u sobu u hotelu gdje je križ na zidu. uzima križ i baca ga na hodnik hotele ,pljuje po njemu i gazi ga jer njemu vjera ne dopušta da bude u hotelu gdje je križ u sobi..pa ajde ti idi u bilo koju muslimansku zemlju i baci njihovo vjersko obilježje na hodnik ili zapali Kur'an pa ćeš vidjeti kako ćeš završiti. Oni ne poštuju nikoga niti bilo koju drugu vjeru.

CR
crocro
20:27 08.04.2024.

U posljednji trenutak spasite Europu u cijelosti. Nije samo Njemačka u opasnosti od kalifata, ona tek počinje jer je širom otvorila vrata. Sada se potvrđuje da navala migranata iz muslimanskog svijeta nije spontana, već je to pažljivo, dugotrajno i smišljeno odrađena operacija, na koju je Njemačka nasjela. Dok su Nijemci trenutačno još u većini u svojoj državi, treba potaknuti akciju u cijeloj EU da se muslimanski svijet žurno počne vraćati na svoja polazišta u svoje zavičaje i to svim prijevoznim sredstvima organizirano, zrakoplovima, brodovima, autobusima i vlakovima a sve u radnom vremenu od 00,00-24,00 sati. Samo trenutačnom akcijom možemo spasiti od kalifata naše buduće naraštaje.Nijemci još ne shvaćaju opasnost jer miruju, spavaju, odmaraju dok ovu nadiru sa svih strana. Sve zemlje EU trebaju brzu akciju vraćanja. Zar svima nije bilo jasno koji je cilj muslimanskog svijeta, cilj im je osvojiti i zauzeti cijeli svijet i to smišljeno na kapaljku. Da zlo bude veće u tome uspijevaju a Europa spava. Dolazi propast Europe, zamislite kakva je bila prije 20 godina a kakva je danas. A kakva će biti za 20 godina? Muslimanska džamahirija. Europo, probudi se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije