Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Iskočio iz vozila jer mu je vozač nudio "mušku zabavu"

kombi
Arhiva VL
09.10.2009.
u 11:26

Mladić je pristao na prijevoz, ali mu se u vožnji vozač počeo udvarati i nuditi mu mušku zabavu na što mladić nije htio pristati pa ga je zamolio da zaustavi vozilo. Kako ga vozač nije htio poslušati, morao je iskočiti iz kombija.

SPLIT - Građani su jučer oko 22.30 sati na kolniku Ulice Domovinskog rata u blizini Autokuće Vrdoljak pronašli teško ozlijeđenog 18-godišnjaka. O događaju su obavijestili hitnu pomoć i policiju.

Mladić je policajcima ispričao kako se ozlijedio jer je iskočio iz jurećeg kombija. Prema njegovoj priči, dok se Ulicom Brune Bušića kretao prema Brdima gdje stanuje, zaustavio se kombi i vozač ga je upitao zna li gdje je noćni klub Hemingway, a kada mu je 18-godišnjak objasnio kako će doći do kluba, vozač mu je ponudio prijevoz do kuće.

Pristao je, ali mu se u vožnji vozač počeo udvarati i nuditi mu mušku zabavu na što mladić nije htio pristati pa ga je zamolio da zaustavi vozilo. Kako ga vozač nije htio poslušati, morao je iskočiti iz kombija.

Policiji je kazao da pretpostavlja da su vozili brzinom od 80 kilometara na sat. Ne sjeća se točno kakav je bio kombi, a pretpostavlja da se radi o starijem vozilu bijele boje. Za muškarca je rekao da je star od 26 do 30 godina, mršav, crne kratke kose i da je bio odjeven u crnu majicu i crnu trenirku.

U bolnici je utvrđeno da je slomio donju desnu čeljust, a zadobio je i brojne hematome i ogrebotine po tijelu.

Ključne riječi

Komentara 4

TY
Tyrael
12:41 09.10.2009.

hahaha, kad glupan stopira! Više neće :D

GV
goran vrtaric
17:12 09.10.2009.

Neko je nekome trebao popusiti valjda, i mi ne bi imali ovakvu vijest. Koga ovaj folira?????????

AD
adrian1
12:44 09.10.2009.

pa da bolje se ubiti nego poseksati....vatikan bi ga trebao nagraditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije