Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska rekorder po privatnim doznakama

Iseljenici iz Irske poslali 1,4 milijarde eura, iz Njemačke više od pet milijardi

26.01.2024.
u 06:27

Iz Hrvatske u tri godine otišle tri milijarde eura, 40 posto tog iznosa šalju strani menadžeri svojim obiteljima unutar EU, a ostatak strani radnici. Odskočio Nepal

Komentara 14

EJ
ejStef
08:58 26.01.2024.

A što sad, to je normalno. Kako nama stižu doznake, tako Bosanci šalju svojima ili Nepalci svojima. No, ti strani radnici ovdje plaćaju sve doprinose i firme koje ih zapošljavaju plaćaju druge poreze i hrpu ostalih nameta. Baš me zanima što ljudi misle, od kud za plaće svih ovih na raznim proračunima ili za mirovine... Lako je upirati prstom u neku grupu, bili to strani radnici ili neka stranka, uvijek je lako biti protiv. No nitko od te ekipe ne nudi nikakvo rješenje, tj. rješenje koje bar donekle ima veze s realnošću.

LO
Lolita3
08:56 26.01.2024.

Ovi podaci govore da naši građani ipak nisu odselili sa obiteljima, kako nam to godinama sugeriraju msm. To je dobro. Iz xy razloga.

IG
igy100
06:44 26.01.2024.

od stoljeća 7 og to je najveći uspijeh ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije